притисни ентер »

МТВ се понуди да го организира ТВ дуелот Заев-Мицкоски
МТВ се понуди да го организира ТВ дуелот Заев-Мицкоски

МТВ се понуди да го организира ТВ дуелот Заев-Мицкоски

Македонската телевизија денеска ги покани на ТВ-дуел претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски. Според уредникот на Информативната програма на МТВ, Стојан Трпчевски, двајцата лидери би разговараlе за прашањата поврзани со актуелната политичко-економска состојба во земјава. ТВ-дуелот

МТВ се понуди да го организира ТВ дуелот Заев-Мицкоски

МТВ се понуди да го организира ТВ дуелот Заев-Мицкоски

Скопје, 16 мај 2018 (МИА) - Македонската телевизија денеска ги покани на ТВ-дуел претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски. Според уредникот на Информативната програма на МТВ. Стојан Трпчевски, двајцата лидери би разговараче за прашањата поврзани со актуелната политичко-економска

КОГА Е ВО ОПОЗИЦИЈА, ВМРО ДПМНЕ ИГРА ПО ДРУГА МУЗИКА: ПО ЦЕЛИ 13 ГОДИНИ, ЛИДЕР НА ВМРО ДПМНЕ ПРИФАТИ ТВ ДУЕЛ СО ЛИДЕРОТ НА СДСМ

КОГА Е ВО ОПОЗИЦИЈА, ВМРО ДПМНЕ ИГРА ПО ДРУГА МУЗИКА: ПО ЦЕЛИ 13 ГОДИНИ, ЛИДЕР НА ВМРО ДПМНЕ ПРИФАТИ ТВ ДУЕЛ СО ЛИДЕРОТ НА СДСМ

Mакедонската телевизија денеска ги покани на ТВ-дуел претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски. Според уредникот на Информативната програма на МТВ. Стојан Трпчевски, двајцата лидери би разговараче за прашањата поврзани со актуелната политичко-економска состојба во земјава. ТВ-дуелот

МТВ изрази желба да го организира дуелот Заев-Мицкоски

МТВ изрази желба да го организира дуелот Заев-Мицкоски

Мицкоски, синоќа, по завршувањето на седницата на партискиот Централен комитет, излезе со барање за ТВ дуел со премиерот Заев, на што веќе утринава Владата, преку портпаролот Миле Бошњаковски, експресно одговори дека дуелот е можен во секое време и на секое место. Македонската телевизија денеска ги покани на ТВ-дуел претседателот на Владата на Република

МТВ се понуди да го организира ТВ дуелот Заев-Мицкоски

МТВ се понуди да го организира ТВ дуелот Заев-Мицкоски

Македонската телевизија денеска ги покани на ТВ-дуел претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски. Според уредникот на Информативната програма на МТВ. Стојан Трпчевски, двајцата лидери би разговараче за прашањата поврзани со актуелната политичко-економска состојба во земјава. ТВ-дуелот

МТВ се понуди да го организира ТВ дуелот Заев-Мицкоски

МТВ се понуди да го организира ТВ дуелот Заев-Мицкоски

Македонската телевизија денеска ги покани на ТВ-дуел претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски. Според уредникот на Информативната програма на МТВ. Стојан Трпчевски, двајцата лидери би разговараче за прашањата поврзани со актуелната политичко-економска состојба во земјава. ТВ-дуелот

Мицкоски побара, но сега чека Заев да избере време и место за ТВ-дуел

Мицкоски побара, но сега чека Заев да избере време и место за ТВ-дуел

И Заев и Мицкоски велат дека се подготвени подготовени за ТВ-дуел, но оставаат другиот да избере време и место. Од Владата велат дека премиерот е подготвен во секое време и на било која национална телевизија да дебатира на сите теми од интерес за јавноста. Останува само да се прецизира времето и локацијата, изјави владиниот портпарол Миле Бошњаковски,

МТВ се понуди да го организира ТВ дуелот Заев-Мицкоски

МТВ се понуди да го организира ТВ дуелот Заев-Мицкоски

Македонската телевизија денеска ги покани на ТВ-дуел претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски. Според уредникот на Информативната програма на МТВ. Стојан Трпчевски, двајцата лидери би разговараче за прашањата поврзани со актуелната политичко-економска состојба во земјава. ТВ-дуелот