притисни ентер »

Хуманост на дело: Џордан отвори болница за лица без здравствено осигурување
Хуманост на дело: Џордан отвори болница за лица без здравствено осигурување

Хуманост на дело: Џордан отвори болница за лица без здравствено осигурување

Еден од најдобрите кошаркари на сите времиња,  Мајкл Џордан отвори болница во Шарлот во која ќе им се даваат лекарскиуслуги на пациенти што немаат здравствено осигурување, што е голем проблем во САД. Болницата е лоцирана во кварт каде живеат луѓе со пониски примања и во сиромаштија На отворањето на болницата, тој рече дека овој негов сон станал реалност

Сака да биде мост за следните генерации: Џордан отвори болница за тие што немаат здравствено осигурување

Сака да биде мост за следните генерации: Џордан отвори болница за тие што немаат здравствено осигурување

Еден од најдобрите кошаркари на сите времиња,  Мајкл Џордан отвори болница во Шарлот во која ќе им се даваат лекарскиуслуги на пациенти што немаат здравствено осигурување, што е голем проблем во САД. Болницата е лоцирана во кварт каде живеат луѓе со пониски примања и во сиромаштија На отворањето на болницата, тој рече дека овој негов сон станал реалност

Мајкл Џордан отвори болница за луѓе што немаат здравствено осигурување

Мајкл Џордан отвори болница за луѓе што немаат здравствено осигурување

НБА ѕвездата Мајкл Џордан отвори болница во градот Шарлот во Америка, во која ќе им се даваат лекарски услуги на пациенти што немаат здравствено осигурување. Болницата е лоцирана во делот од градот каде што живеат луѓе со пониски примања и во сиромаштија. Ова е втора болница на поранешниот кошаркар. Пред само две години, Џордан објави дека ќе донира

Мајкл Џордан отвори болница за луѓе што немаат здравствено осигурување

Мајкл Џордан отвори болница за луѓе што немаат здравствено осигурување

НБА ѕвездата Мајкл Џордан отвори болница во градот Шарлот во Америка, во која ќе им се даваат лекарски услуги на пациенти што немаат здравствено осигурување. Болницата е лоцирана во делот од градот каде што живеат луѓе со пониски примања и во сиромаштија. Ова е втора болница на поранешниот кошаркар. Пред само две години, Џордан објави дека ќе донира

Кога познатите ќе го одврзат ќесето

Кога познатите ќе го одврзат ќесето

Мајкл Џордан има две клиники за пациенти без здравствено осигурување Мајкл Џордан, кошаркарската жива легенда и миленик на многу генерации вљубеници во магијата на овој спорт, деновиве ја отвори својата втора здравствена установа во која им се даваат здравствени услуги на пациенти без здравствено осигурување. Само пред две години Мајкл Џордан објави

Хуманиот Мајкл Џордан отвори клиника за луѓе без здравствено осигурување

Хуманиот Мајкл Џордан отвори клиника за луѓе без здравствено осигурување

Живата НБА кошаркарска легенда и миленик на многу генерации заљубеници во кошаркарската магија, Мајкл Џордан со пригоден говор ја отвори својата втора здравствена установа во која ќе се даваат здравствени услуги за пациенти без здравствено осигурување. Пред само две години, Мајкл Џордан објави дека ќе донира 7 милиони долари за изградба и отварање