притисни ентер »

Лицата кои требаше да го напуштат Дебар вратени назад бидејќи не биле тестирани
Лицата кои требаше да го напуштат Дебар вратени назад бидејќи не биле тестирани

Лицата кои требаше да го напуштат Дебар вратени назад бидејќи не биле тестирани

Според последните информации од Оператвниот штаб на Дебар, лицата кои беа затекнати во Дебар, на денот на прогласувањето на кризната состојба, поради коронавирусот, а денеска требаше да го напуштат градот вратени се назад од контролниот пункт кај Бошков Мост. Лицата се вратени назад попладнево поради тоа што имале само потврда од епидемиолог дека се

Заглавените над 100 лица во Дебар вратен на пунктот  кај „Бошков мост“

Заглавените над 100 лица во Дебар вратен на пунктот кај „Бошков мост“

Поради недоразбирања на надлежните здраствени институции  конвојот кој  превезувал над 1оо лица од нашава земја, но и од неколку странски држави, и кој тргнал од Дебарските Бањи –Цапа во Бањиште  по хотелскиот карантин од 14 дена, бил вратен од полицискиот пункт кај месноста Бошков мост на излезот од Дебар кон Маврово. Тие се вратени според градоначалникот

Затекнатите граѓани во Дебар вратени од Бошков Мост, не биле тестирани

Затекнатите граѓани во Дебар вратени од Бошков Мост, не биле тестирани

Според последните информации од Оператвниот штаб на Дебар, лицата кои беа затекнати во Дебар, на денот на прогласувањето на кризната состојба, поради коронавирусот, а денеска требаше да го напуштат градот вратени се назад од контролниот пункт кај Бошков Мост. Лицата се вратени назад попладнево поради тоа што имале само потврда од епидемиолог дека се

Конвојот со 114 лица не излезе од Дебар, прво ќе се тестираат за коронавирус

Конвојот со 114 лица не излезе од Дебар, прво ќе се тестираат за коронавирус

Конвојот кој ги превезуваше 114 лица од нашава земја, но и неколку странски држави кој тргна од Дебарските Бањи –Цапа во Бањиште по хотелскиот карантин од 14 дена,беше вратен од полицискиот пункт кај месноста Бошков мост на излезот од Дебар кон Маврово. Враќањето се случило денеска попладне, откако надлежните на пунктот утврдиле дека тие немале направено

Затекнатите граѓани во Дебар вратени од Бошков Мост, не биле тестирани

Затекнатите граѓани во Дебар вратени од Бошков Мост, не биле тестирани

Според последните информации од Оператвниот штаб на Дебар, лицата кои беа затекнати во Дебар, на денот на прогласувањето на кризната состојба, поради коронавирусот, а денеска требаше да го напуштат градот вратени се назад од контролниот пункт кај Бошков Мост. Лицата се вратени назад попладнево поради тоа што имале само потврда од епидемиолог дека се

Затекнатите граѓани во Дебар вратени од Бошков Мост, не биле тестирани

Затекнатите граѓани во Дебар вратени од Бошков Мост, не биле тестирани

Според последните информации од Оператвниот штаб на Дебар, лицата кои беа затекнати во Дебар, на денот на прогласувањето на кризната состојба, поради коронавирусот, а денеска требаше да го напуштат градот вратени се назад од контролниот пункт кај Бошков Мост. Лицата се вратени назад попладнево поради тоа што имале само потврда од епидемиолог дека се

114 лица кои се затекнаа на општина Дебар за време на кризната состојба ќе може да го напуштат

114 лица кои се затекнаа на општина Дебар за време на кризната состојба ќе може да го напуштат

Лицата кои се затекнаа во Дебар, на денот на прогласувањето на кризната состојба, поради коронавирсот, од денеска може да ги напуштат капацитетите на „Дебарски Бањи-Цапа“ каде и престојуваа во изминатите 14 дена, информираше градоначалникот на Дебар Хекуран Дука, кој во исто време раководи и со Општинскиот оперативен штаб. Според него македонските

Затекнатите граѓани во Дебар вратени од Бошков Мост, не биле тестирани за коронавирусот

Затекнатите граѓани во Дебар вратени од Бошков Мост, не биле тестирани за коронавирусот

Според последните информации од Оператвниот штаб на Дебар, лицата кои беа затекнати во Дебар, на денот на прогласувањето на кризната состојба, поради коронавирусот, а денеска требаше да го напуштат градот вратени се назад од контролниот пункт кај Бошков Мост. Лицата се вратени назад попладнево поради тоа што имале само потврда од епидемиолог дека се

Затекнатите граѓани во Дебар вратени од Бошков Мост, не биле тестирани

Затекнатите граѓани во Дебар вратени од Бошков Мост, не биле тестирани

Според последните информации од Оператвниот штаб на Дебар, лицата кои беа затекнати во Дебар, на денот на прогласувањето на кризната состојба, поради коронавирусот, а денеска требаше да го напуштат градот вратени се назад од контролниот пункт кај Бошков Мост. Лицата се вратени назад попладнево поради тоа што имале само потврда од епидемиолог дека се

Затекнатите граѓани во Дебар вратени од Бошков Мост, не биле тестирани

Затекнатите граѓани во Дебар вратени од Бошков Мост, не биле тестирани

Дебар, 26 март 2020 (МИА) – Според последните информации од Оператвниот штаб на Дебар, лицата кои беа затекнати во Дебар, на денот на прогласувањето на кризната состојба, поради коронавирусот, а денеска требаше да го напуштат градот вратени се назад од контролниот пункт кај Бошков Мост. Лицата се вратени назад попладнево поради тоа што имале само потврда