притисни ентер »

Чулев: Граѓаните воглавно го почитуваат ограничувањето за движење
Чулев: Граѓаните воглавно го почитуваат ограничувањето за движење

Чулев: Граѓаните воглавно го почитуваат ограничувањето за движење

Граѓаните воглавно ја почитуваат мерката за ограничување на движењето и покажуваат високо ниво на совесност, иако се забележани одредени отстапувања, изјави министерот за внатрешни работи Наќе Чулев. За овие пет дена, информира тој, 300 граѓани не ја почитувале мерката и против нив се преземени соодветни санкции или биле предупредени. Тој информира

Чулев: За пет дена 300 граѓани не ја почитувале мерката за ограничување на движењето

Чулев: За пет дена 300 граѓани не ја почитувале мерката за ограничување на движењето

Граѓаните воглавно ја почитуваат мерката за ограничување на движењето и покажуваат високо ниво на совесност, иако се забележани одредени отстапувања, изјави министерот за внатрешни работи Наќе Чулев вечерва за телевизија Сител. Граѓаните воглавно ја почитуваат мерката за ограничување на движењето и покажуваат високо ниво на совесност, иако се забележани

Чулев: Граѓаните воглавно го почитуваат ограничувањето за движење

Чулев: Граѓаните воглавно го почитуваат ограничувањето за движење

Скопје, 26 март 2020 (МИА) – Граѓаните воглавно ја почитуваат мерката за ограничување на движењето и покажуваат високо ниво на совесност, иако се забележани одредени отстапувања, изјави министерот за внатрешни работи Наќе Чулев вечерва за телевизија Сител. За овие пет дена, информира тој, 300 граѓани не ја почитувале мерката и против нив се преземени

Чулев: Околу 300 лица го прекршиле полицискиот час, а 350 луѓе има во државните карантини

Чулев: Околу 300 лица го прекршиле полицискиот час, а 350 луѓе има во државните карантини

Граѓаните главно ја почитуваат мерката за ограничување на движењето и покажуваат високо ниво на совесност, иако се забележани одредени отстапувања, изјави министерот за внатрешни работи Наќе Чулев за Сител. Тој посочи дека за овие 5 дена 300 граѓани не ја почитувале мерката и против нив се преземени соодветни санкции. – МВР оваа мерка за ограничување

Чулев: 300 граѓани не ја почитувале мерката за ограничување на движењето

Чулев: 300 граѓани не ја почитувале мерката за ограничување на движењето

Граѓаните воглавно ја почитуваат мерката за ограничување на движењето и покажуваат високо ниво на совесност, иако се забележани одредени отстапувања, изјави министерот за внатрешни работи Наќе Чулев вечерва за телевизија Сител. За овие пет дена, информира тој, 300 граѓани не ја почитувале мерката и против нив се преземени соодветни санкции или биле

Чулев: Полицискиот час најмалку се почитува во Шуто Оризари и Струмица

Чулев: Полицискиот час најмалку се почитува во Шуто Оризари и Струмица

Граѓаните воглавно ја почитуваат мерката за ограничување на движењето и покажуваат високо ниво на совесност, иако се забележани одредени отстапувања, изјави министерот за внатрешни работи Наќе Чулев вечерва за телевизија Сител. За овие пет дена, информира тој, 300 граѓани не ја почитувале мерката и против нив се преземени соодветни санкции или биле

Чулев: Околу 300 лица го прекршиле полицискиот час, а 350 луѓе има во државните карантини

Чулев: Околу 300 лица го прекршиле полицискиот час, а 350 луѓе има во државните карантини

Граѓаните главно ја почитуваат мерката за ограничување на движењето и покажуваат високо ниво на совесност, иако се забележани одредени отстапувања, изјави министерот за внатрешни работи Наќе Чулев за Сител. Тој посочи дека за овие 5 дена 300 граѓани не ја почитувале мерката и против нив се преземени соодветни санкции. – МВР оваа мерка за ограничување

Чулев: Воспоставени 156 пунктови за контрола и ги обезбедува и лицата во државен карантин

Чулев: Воспоставени 156 пунктови за контрола и ги обезбедува и лицата во државен карантин

Министерот за Внатрешни работи, Наќе Чулев во извјава за телевизија Сител, истакна Министерството за внатрешни, котролата за почитување на полицискиот час ја врши преку пунктови и мобилни полициски патроли. Тој рече дека на ниво на цела држава се поставени 156 пунктови на главните сообраќајници и дека дека на другиот дел преку мобилни полициски патроли

Чулев: Граѓаните воглавно го почитуваат ограничувањето за движење

Чулев: Граѓаните воглавно го почитуваат ограничувањето за движење

Граѓаните воглавно ја почитуваат мерката за ограничување на движењето и покажуваат високо ниво на совесност, иако се забележани одредени отстапувања, изјави министерот за внатрешни работи Наќе Чулев вечерва за телевизија Сител. За овие пет дена, информира тој, 300 граѓани не ја почитувале мерката и против нив се преземени соодветни санкции или биле

Чулев: Во моментов наредби за изолација има околу 1500, додека за самоизолација 8900

Чулев: Во моментов наредби за изолација има околу 1500, додека за самоизолација 8900

За овие пет дена, информира тој, 300 граѓани не ја почитувале мерката и против нив се преземени соодветни санкции или биле предупредени. Граѓаните воглавно ја почитуваат мерката за ограничување на движењето и покажуваат високо ниво на совесност, иако се забележани одредени отстапувања, изјави министерот за внатрешни работи Наќе Чулев вечерва за телевизија