притисни ентер »

Ова се најчести заблуди кои кружат за коронавирусот
Ова се најчести заблуди кои кружат за коронавирусот

Ова се најчести заблуди кои кружат за коронавирусот

Покрај загрижувачката статистика за бројот на нови пациенти, нови мерки за превенција и заштита од коронавирусот, ние сепак станавме жртви на многуте дезинформации за алатките, уредите и она што треба да го преземеме за да се заштитиме од потенцијална вирусна инфекција. Еве некои од најчестите заблуди за коронавирусот и мерките што можат да го спречат

Заблуди кои кружат за коронавирусот - интернетот преплавен со совети кои не треба да ги слушате

Заблуди кои кружат за коронавирусот - интернетот преплавен со совети кои не треба да ги слушате

Покрај загрижувачката статистика за бројот на нови пациенти, нови мерки за превенција и заштита од коронавирусот, ние сепак станавме жртви на многуте дезинформации за алатките, уредите и она што треба да го преземеме за да се заштитиме од потенцијална вирусна инфекција. Еве некои од најчестите заблуди за коронавирусот и мерките што можат да го спречат