притисни ентер »

Вработена во МВР со бомба му се заканувала на директорот на Шутка
Вработена во МВР со бомба му се заканувала на директорот на Шутка

Вработена во МВР со бомба му се заканувала на директорот на Шутка

Жена вработена во МВР пред пријавницата на „Шутка“ почнала да се заканува, директорот Есад Рахиќ не знае која е причината за денешниот инцидент и заканата со бомба кон него како директор на установата, пренесува 24 Инфо . Од МВР било потврдено дека имало вербален инцидент и дека по упатените закани жената си заминала. Таа била идентификувана и се преземале

Новиот директор на „Шутка“ доби закана со бомба

Новиот директор на „Шутка“ доби закана со бомба

Вработена во МВР денеска, нешто по 12 часот, со бомба се заканувала на новиот директор пред  пријавницата на затворот „Шутка“. Од МВР потврдија дека имало вербален инцидент и дека, по упатените закани, жената си заминала. Таа била идентификивана и се преземаат мерки за расчистување на случајот. Директорот на КПУ„Затвор Скопје“, Есад Рахиќ, кој деновиве

Жена му се заканувала на директорот на Истражниот затвор во Шутка

Жена му се заканувала на директорот на Истражниот затвор во Шутка

Жена му се заканувала со бомба на директорот на КПУ„Затвор Скопје", Есад Рахиќ. Според информации од полицијата жената се дерела пред портите на затворот и упатувала закани кон директорот Есад Рахиќ. Од МВР велат дека жената си заминала, по што биле преземени мерки за да биде приведена во станица за натамошна постапка. Приведената е во полициска станица

Жена се дерела пред затворот во Шутка и му се заканувала на директорот

Жена се дерела пред затворот во Шутка и му се заканувала на директорот

Полициски службеници привеле жена кој денеска го нарушила јавниот ред и мир пред затворот во Шуто Оризари. Според информации од полицијата жената се дерела пред портите на затворот и упатувала закани кон директорот Есад Рахиќ. Од МВР велат дека жената си заминала, по што биле преземени мерки за да биде приведена во станица за натамошна постапка. Приведената

Жена се дерела пред затворот во Шутка и му се заканувала на Есад Рахиќ

Жена се дерела пред затворот во Шутка и му се заканувала на Есад Рахиќ

Од МВР велат дека жената си заминала, по што биле преземени мерки за да биде приведена во станица за натамошна постапка. Полициски службеници привеле жена која денеска го нарушила јавниот ред и мир пред затворот во Шуто Оризари. Според информации од полицијата, жената се дерела пред портите на затворот и упатувала закани кон директорот Есад Рахиќ.

Жената која му се заканувала на Рахиќ носела бомба и била вработена во МВР

Жената која му се заканувала на Рахиќ носела бомба и била вработена во МВР

Жената која му се заканувалана новиот директор Есад Рахиќ пред затворот Шутка, всушност викала дека носи бомба и дека ќе ја активира, дознава 24 Iнфо. Неофицијално жената е вработена во МВР, но не е познато кои се причините за заканите. Од МВР потвдија дека се случил инцидент, но вербален. Од таму велат дека имало жена, но само вербално се заканувала

Жена се заканувала со бомба на директорот Есад Рахиќ пред затворот Шутка!

Жена се заканувала со бомба на директорот Есад Рахиќ пред затворот Шутка!

Жена му се заканувала со бомба на новиот директор Есад Рахиќ пред затворот Шутка, дознава 24 инфо . Неофицијално жената е вработена во МВР, но не познато кои се причините за заканите. Од МВР потвдија дека се случил инцидент, но вербален. Имало жена, но само вербално се заканувала кон директорот и си заминала, не направила ништо. Идентификивана е, пријавен

Жена се заканувала со бомба на директорот Есад Рахиќ пред затворот Шутка!

Жена се заканувала со бомба на директорот Есад Рахиќ пред затворот Шутка!

Жена му се заканувала со бомба на новиот директор Есад Рахиќ пред затворот Шутка, дознава 24 инфо . Неофицијално жената е вработена во МВР, но не познато кои се причините за заканите. Од МВР потвдија дека се случил инцидент, но вербален. Имало жена, но само вербално се заканувала кон директорот и си заминала, не направила ништо. Идентификивана е, пријавен

Вработена во МВР со бомба му се заканувала на директорот на затворот „Шутка“

Вработена во МВР со бомба му се заканувала на директорот на затворот „Шутка“

Жена вработена во МВР пред пријавницата на „Шутка“ почнала да се заканува, директорот Есад Рахиќ не знае која е причината за денешниот инцидент и заканата со бомба кон него како директор на установата, пренесува 24 Инфо . Од МВР било потврдено дека имало вербален инцидент и дека по упатените закани жената си заминала. Таа била идентификувана и се преземале

Полицајка со бомба му се заканила на Есад Рахиќ

Полицајка со бомба му се заканила на Есад Рахиќ

Жена му се заканувала со бомба на новиот директор Есад Рахиќ пред затворот Шутка, дознава 24 инфо . Неофицијално жената е вработена во МВР, но не познато кои се причините за заканите. Од МВР потвдија дека се случил инцидент, но вербален. Имало жена, но само вербално се заканувала кон директорот и си заминала, не направила ништо. Идентификивана, пријавен