притисни ентер »

Сите наши обиди да се протнеме во ЕУ

Сите наши обиди да се протнеме во ЕУ

Во моментов, не се работи на подигнување на мостот туку на спуштање на нашата височина. Фала на прашање, одлично оди работата.