притисни ентер »

Шекеринска: Работевме напорно и заслуживме да ги почнеме преговорите со ЕУ
Шекеринска: Работевме напорно и заслуживме да ги почнеме преговорите со ЕУ

Шекеринска: Работевме напорно и заслуживме да ги почнеме преговорите со ЕУ

Време е Европскиот совет да ја следи јасната препорака на Европската комисија и да одреди датум за почеток на преговорите за членство на Северна Македонија во Унијата, порача министерката за одбрана, Радмила Шекеринска од Конференцијата за европска безбедност во Гармиш-Партенкирхен, организирана од угледниот Европски центар за безбедносни студии „Џорџ

Шекеринска: Време е да ги почнеме преговорите со ЕУ зашто заслуживме

Шекеринска: Време е да ги почнеме преговорите со ЕУ зашто заслуживме

Време е Европскиот совет да ја следи јасната препорака на Европската Комисија и да одреди датум за почеток на преговорите за членство на Северна Македонија во Унијата, порача министерката за одбрана, Радмила Шекеринска од Конференцијата за европска безбедност во Гармиш-Партенкирхен. Работевме, посочи таа, напорно да создадеме аргументи за почеток на

Шекеринска: Време е да ги почнеме преговорите со ЕУ зашто заслуживме

Шекеринска: Време е да ги почнеме преговорите со ЕУ зашто заслуживме

Време е Европскиот совет да ја следи јасната препорака на Европската Комисија и да одреди датум за почеток на преговорите за членство на Северна Македонија во Унијата, порача министерката за одбрана, Радмила Шекеринска од Конференцијата за европска безбедност во Гармиш-Партенкирхен. Работевме, посочи таа, напорно да создадеме аргументи за почеток на

Шекеринска: Време е да ги почнеме преговорите со ЕУ зашто заслуживме

Шекеринска: Време е да ги почнеме преговорите со ЕУ зашто заслуживме

Време е Европскиот совет да ја следи јасната препорака на Европската Комисија и да одреди датум за почеток на преговорите за членство на Северна Македонија во Унијата, порача министерката за одбрана, Радмила Шекеринска од Конференцијата за европска безбедност во Гармиш-Партенкирхен. Работевме, посочи таа, напорно да создадеме аргументи за почеток на

Шекеринска: Време е да ги почнеме преговорите со ЕУ зашто заслуживме

Шекеринска: Време е да ги почнеме преговорите со ЕУ зашто заслуживме

Време е Европскиот совет да ја следи јасната препорака на Европската Комисија и да одреди датум за почеток на преговорите за членство на Северна Македонија во Унијата, порача министерката за одбрана, Радмила Шекеринска од Конференцијата за европска безбедност во Гармиш-Партенкирхен. Работевме, посочи таа, напорно да создадеме аргументи за почеток на

Шекеринска: Време е да ги почнеме преговорите со ЕУ зашто заслуживме

Шекеринска: Време е да ги почнеме преговорите со ЕУ зашто заслуживме

Скопје, 13 јуни 2019 (МИА) – Време е Европскиот совет да ја следи јасната препорака на Европската Комисија и да одреди датум за почеток на преговорите за членство на Северна Македонија во Унијата, порача министерката за одбрана, Радмила Шекеринска од Конференцијата за европска безбедност во Гармиш-Партенкирхен. Работевме, посочи таа, напорно да создадеме

Шекеринска: Време е да ги почнеме преговорите со ЕУ зашто заслуживме

Шекеринска: Време е да ги почнеме преговорите со ЕУ зашто заслуживме

Време е Европскиот совет да ја следи јасната препорака на Европската Комисија и да одреди датум за почеток на преговорите за членство на Северна Македонија во Унијата, порача министерката за одбрана, Радмила Шекеринска од Конференцијата за европска безбедност во Гармиш-Партенкирхен. Работевме, посочи таа, напорно да создадеме аргументи за почеток на

Шекеринска: време е да ги почнеме преговорите со еу зошто заслуживме

Шекеринска: време е да ги почнеме преговорите со еу зошто заслуживме

Министерката за одбрана, Радмила Шекеринска од Конференцијата за европска безбедност во Гармиш-Партенкирхен порача дека е време Европскиот совет да ја следи јасната препорака на Европската Комисија и да одреди датум за почеток на преговорите за членство на Северна Македонија во Унијата. „Работевме напорно да создадеме аргументи за почеток на преговорите

Шекеринска во Гармиш-Партенкирхен: Ние сме Европа, време е да ги почнеме преговорите со ЕУ

Шекеринска во Гармиш-Партенкирхен: Ние сме Европа, време е да ги почнеме преговорите со ЕУ

Министерката за одбрана, Радмила Шекеринска од Конференцијата за европска безбедност во Гармиш-Партенкирхен порача дека е време Европскиот совет да ја следи јасната препорака на Европската Комисија и да одреди датум за почеток на преговорите за членство на Северна Македонија во Унијата. „Работевме напорно да создадеме аргументи за почеток на преговорите

Шекеринска: Време е да ги почнеме преговорите со ЕУ зашто заслуживме

Шекеринска: Време е да ги почнеме преговорите со ЕУ зашто заслуживме

Време е Европскиот совет да ја следи јасната препорака на Европската Комисија и да одреди датум за почеток на преговорите за членство на Северна Македонија во Унијата, порача министерката за одбрана, Радмила Шекеринска од Конференцијата за европска безбедност во Гармиш-Партенкирхен. Работевме, посочи таа, напорно да создадеме аргументи за почеток на