притисни ентер »

Пронајдени се 44 тела, преживеан патник тврди дека спасил осум лица
Пронајдени се 44 тела, преживеан патник тврди дека спасил осум лица

Пронајдени се 44 тела, преживеан патник тврди дека спасил осум лица

Таа информира дека се сретнала со преживеаниот маж кој и раскажал како го скршил стаклото на автобусот и рекол дека спасил осум лица, а не седум. – Ние пронајдовме 44 трупа, а тој категорично изјави дека се спасени осум лица. Јас му реков вие сте седум во болницата. И тој категорично ми рече не, ние се спасивме осум лица. Во текот на истрагата, беа

Пронајдени се 44 тела, преживеан патник тврди дека спасил осум лица

Пронајдени се 44 тела, преживеан патник тврди дека спасил осум лица

Таа информира дека се сретнала со преживеаниот маж кој и раскажал како го скршил стаклото на автобусот и рекол дека спасил осум лица, а не седум. – Ние пронајдовме 44 трупа, а тој категорично изјави дека се спасени осум лица. Јас му реков вие сте седум во болницата. И тој категорично ми рече не, ние се спасивме осум лица. Во текот на истрагата, беа

Преживеан патник тврди дека спасил осум лица?! Во автобусот биле пронајдени 44 тела

Преживеан патник тврди дека спасил осум лица?! Во автобусот биле пронајдени 44 тела

Портпаролката на главниот обвинител на Бугарија Сијка Милева, денеска на прес-конференција со заменик-јавниот обвинител на Бугарија Борислав Сарафов изјави дека на местото на трагедијата се пронајдени 44 тела. Таа информира дека се сретнала со преживеаниот маж кој и раскажал како го скршил стаклото на автобусот и рекол дека спасил осум лица, а не седум

Преживеан патник тврди дека спасил осум лица?! Во автобусот биле пронајдени 44 тела

Преживеан патник тврди дека спасил осум лица?! Во автобусот биле пронајдени 44 тела

Портпаролката на главниот обвинител на Бугарија Сијка Милева, денеска на прес-конференција со заменик-јавниот обвинител на Бугарија Борислав Сарафов изјави дека на местото на трагедијата се пронајдени 44 тела. Таа информира дека се сретнала со преживеаниот маж кој и раскажал како го скршил стаклото на автобусот и рекол дека спасил осум лица, а не седум

Во автобусот пронјадени 44 жртви, еден патник веројатно патувал во друг автобус

Во автобусот пронјадени 44 жртви, еден патник веројатно патувал во друг автобус

Во остатоците од автобусот се пронајдени 44 трупови од жртви, соопштија бугарските истражни органи. Тие велат дека добиле информација дека во автобусот патувале 52 патници, а во болница се лекуваат 7 лица. За нив, останува нејасно, каде е уште едниот патник кој бил регистриран дека е во автобусот. Според заменикот на главниот бугарски обвинител, се

Недостасува еден патник од автобусот кој изгоре, го нема ниту меѓу повредените, ниту меѓу загинатите

Недостасува еден патник од автобусот кој изгоре, го нема ниту меѓу повредените, ниту меѓу загинатите

Во остатоците од автобусот се пронајдени 44 трупови од жртви, соопштија бугарските истражни органи. Тие велат дека добиле информација дека во автобусот патувале 52 патници, а во болница се лекуваат 7 лица. За нив, останува нејасно, каде е уште едниот патник кој бил регистриран дека е во автобусот. Според заменикот на главниот бугарски обвинител, се

Во автобусот пронјадени 44 жртви, еден патник веројатно патувал во друг автобус

Во автобусот пронјадени 44 жртви, еден патник веројатно патувал во друг автобус

Во остатоците од автобусот се пронајдени 44 трупови од жртви, соопштија бугарските истражни органи. Тие велат дека добиле информација дека во автобусот патувале 52 патници, а во болница се лекуваат 7 лица. За нив, останува нејасно, каде е уште едниот патник кој бил регистриран дека е во автобусот. Според заменикот на главниот бугарски обвинител, се

ГОЛЕМА МИСТЕРИЈА Еден од преживеаните вели спасени се 8 лица, но каде е осмиот патник?

ГОЛЕМА МИСТЕРИЈА Еден од преживеаните вели спасени се 8 лица, но каде е осмиот патник?

Портпаролот на главниот обвинител, Сијка Милева изјави дека во трагедијата со македонскиот автобус која се случи во Бугарија спасени се осум, а не седум патници како што беше првичната информација, а тоа го рекол еден од очевидците кој се спасил во големата автобуска несреќа. Милева рече дека повредените биле во добра физичка состојба, но дека психичката

Пронајдени се 44 тела, преживеан патник тврди дека спасил осум лица

Пронајдени се 44 тела, преживеан патник тврди дека спасил осум лица

Таа информира дека се сретнала со преживеаниот маж кој и раскажал како го скршил стаклото на автобусот и рекол дека спасил осум лица, а не седум. – Ние пронајдовме 44 трупа, а тој категорично изјави дека се спасени осум лица. Јас му реков вие сте седум во болницата. И тој категорично ми рече не, ние се спасивме осум лица. Во текот на истрагата, беа

Милева: Изброивме 44 тела, момчето што го скрши стаклото вели дека спасил 8 лица, едно лице недостасува

Милева: Изброивме 44 тела, момчето што го скрши стаклото вели дека спасил 8 лица, едно лице недостасува

Разговарав со момчето кое го скрши стаклото во задниот дел од автобусот, тој ми рече дека се спасиле осум патници. Прашав, нели се седум. Рече, не, точно избројав, осум бевме спасени. Ние избројавме 44 тела на загинати патници. Загатка е каде е едно лице, рече портпаролката на бугарското Обвинителство Сијка Милева на денешната прес-конференција  на