притисни ентер »

Ципрас со „автобус полн готовина“ купува гласови за европските избори
Ципрас со „автобус полн готовина“ купува гласови за европските избори

Ципрас со „автобус полн готовина“ купува гласови за европските избори

Грчкиот премиер Алексис Ципрас ги купува изборите за Европскиот парламент, се најчестите наслови во петокот во дел од грчките медиуми. На малку повеќе од една седмица, премиерот Алексис Ципрас, челник на владејачката коалиција на радикалната левица Сириза, посегнува по сите средства, па така и по готовината за купување гласови, пишува порталот iefimerida

Ципрас со автобус полн со кеш купува гласови за европските избори

Ципрас со автобус полн со кеш купува гласови за европските избори

Ципрас со автобус полн со кеш купува гласови за европските избори Ципрас ги купува европските избори – се денес најчестите наслови во дел од грчките медиуми. На малку повеќе од една недела, премиерот Алексис Ципрас, шеф на крајно левичарската партија, посегнува по сите средства, па така и по кешот за купување гласови, пишува „Ефимерида“. Намалување

ЦИПРАС ФАТЕН НА ДЕЛО: Со автобус полн со кеш купува гласови за европските избори

ЦИПРАС ФАТЕН НА ДЕЛО: Со автобус полн со кеш купува гласови за европските избори

АлексисЦипрас ги купува европските избори – се денес најчестите наслови во дел од грчките медиуми. На малку повеќе од една недела, премиерот Алексис Ципрас, шеф на крајно левичарската партија, посегнува по сите средства, па така и по кешот за купување гласови, пишува „Ефимерида“. Намалување даноци, триенаесетта пензија, се само дел од најновите мерки

Ципрас со пари купува гласови за европските избори

Ципрас со пари купува гласови за европските избори

АлексисЦипрас ги купува европските избори – се денес најчестите наслови во дел од грчките медиуми. На малку повеќе од една недела, премиерот Алексис Ципрас, шеф на крајно левичарската партија, посегнува по сите средства, па така и по кешот за купување гласови, пишува „Ефимерида“. Намалување даноци, триенаесетта пензија, се само дел од најновите мерки

УЧЕЛ ОД ,,ПРИЈАТЕЛИТЕ”: Ципрас со автобус полн со кеш кyпyвa гласови за европските избори

УЧЕЛ ОД ,,ПРИЈАТЕЛИТЕ”: Ципрас со автобус полн со кеш кyпyвa гласови за европските избори

Ципрас ги кyпyвa европските избори – се денес најчестите наслови во дел од грчките медиуми. На малку повеќе од една недела, премиерот Алексис Ципрас, шеф на крајно левичарската партија, посегнува по сите средства, па така и по кешот за кyпyвaње гласови, пишува „Ефимерида“. Намалување даноци, триенаесетта пензија, се само дел од најновите мерки кои

Ципрас со автобус полн со кеш купува гласови за европските избори

Ципрас со автобус полн со кеш купува гласови за европските избори

АлексисЦипрас ги купува европските избори – се денес најчестите наслови во дел од грчките медиуми. На малку повеќе од една недела, премиерот Алексис Ципрас, шеф на крајно левичарската партија, посегнува по сите средства, па така и по кешот за купување гласови, пишува „Ефимерида“. Намалување даноци, триенаесетта пензија, се само дел од најновите мерки

Ципрас со автобус полн со кеш купува гласови за европските избори

Ципрас со автобус полн со кеш купува гласови за европските избори

Ципрас ги купува европските избори – се денес најчестите наслови во дел од грчките медиуми. На малку повеќе од една недела, премиерот Алексис Ципрас, шеф на крајно левичарската партија, посегнува по сите средства, па така и по кешот за купување гласови, пишува „Ефимерида“. Намалување даноци, триенаесетта пензија, се само дел од најновите мерки кои

Грчкиот Парламент го изгласа владиниот пакет позитивни мерки за граѓаните

Грчкиот Парламент го изгласа владиниот пакет позитивни мерки за граѓаните

Грчките пратеници денеска го изгласаа законот според кој се отвора можност за регулирање на долговите на граѓаните преку 120 рати како и амандманите за намалување на данокот на додадена вредност за прехранбени производи, угостителски услуги и енергија и амандманот за воведување 13. пензија за пензионерите, јави дописничката на МИА од Атина. Законот