притисни ентер »

Оваа промена во вашиот глас може да биде знак за рак на белите дробови
Оваа промена во вашиот глас може да биде знак за рак на белите дробови

Оваа промена во вашиот глас може да биде знак за рак на белите дробови

Наизглед безопасната промена како што е засипнатиот глас би можела да го наговести развивањето на тумор во вашето тело. Кога е време да појдете на лекар? Симптомите на ракот на белите дробови можат да бидат различни, од болки во градите до отежнато дишење. Меѓутоа, наизглед безопасната промена како што е засипнатиот глас би можела да го наговести развивањето

Оваа промена во вашиот глас може да биде знак за канцер на белите дробови

Оваа промена во вашиот глас може да биде знак за канцер на белите дробови

Симптомите за ракот на белите дробови можат да бидат различни, од болки во грлото до отежнато дишење. Меѓутоа, навидум безопасната промена како што е засипнатиот глас може да претскаже развивање на тумор во вашето тело. Кога е време да појдете на доктор? Ракот на грлото е еден од најнепријатните тумори затоа што тешко се открива, а и кога ќе се дијагностицира

Оваа промена во вашиот глас може да биде знак за канцер на белите дробови

Оваа промена во вашиот глас може да биде знак за канцер на белите дробови

Симптомите за ракот на белите дробови можат да бидат различни, од болки во грлото до отежнато дишење. Меѓутоа, навидум безопасната промена како што е засипнатиот глас може да претскаже развивање на тумор во вашето тело. Кога е време да појдете на доктор? Ракот на грлото е еден од најнепријатните тумори затоа што тешко се открива, а и кога ќе се дијагностиира

Загадувањето поврзано со илјадници случаи на рак на белите дробови

Загадувањето поврзано со илјадници случаи на рак на белите дробови

Сите се свесни за тоа дека пушењето може да предизвика рак на белите дробови. Истражувања веќе покажуваат дека 90% од ризикот кај мажите и 70-80% од ризикот кај жените е поради пушењето. За среќа, луѓето стануваат поодговорни за нивното здравје. Иако и денес постојат пушачи, нивниот број се намалува. Истовремено, многу луѓе се свесни и за пасивното

Експертите предупредуваат: Загадувањето поврзано со илјадници случаи на рак на белите дробови

Експертите предупредуваат: Загадувањето поврзано со илјадници случаи на рак на белите дробови

Сите се свесни за тоа дека пушењето може да предизвика рак на белите дробови. Истражувања веќе покажуваат дека 90% од ризикот кај мажите и 70-80% од ризикот кај жените е поради пушењето. За среќа, луѓето стануваат поодговорни за нивното здравје. Иако и денес постојат пушачи, нивниот број се намалува. Истовремено, многу луѓе се свесни и за пасивното