притисни ентер »

Градот ќе се мете со 150.000  полски метли
Градот ќе се мете со 150.000  полски метли

Градот ќе се мете со 150.000  полски метли

Јавното претпријатие „Комунална хигиена“ ќе набави 150.000 полски метли за рачно метење. За таа цел веќе е склучен договор со Друштвото за производство, трговија и услуги „Нулта Медија Адвертајзинг“ од Скопје. Овие метли според надлежните од „Комунална хигиена“ се покажале најпогодни за рачното метење ќе се набавуваат поради тоа што постојните при