притисни ентер »

Пристигна подобрениот Aston Martin Vantage со 665 КС
Пристигна подобрениот Aston Martin Vantage со 665 КС

Пристигна подобрениот Aston Martin Vantage со 665 КС

Aston Martin Vantage е значително подобрен за моделската 2025 година, а покрај новиот изглед, доби значително зголемување на моќта и е доказ дека деновите на возбудливи спортски автомобили со мотори со внатрешно согорување не се нешто на минатото. Aston Martin го опишува новиот модел како „најбрзиот и најконцентриран Vantage во 74-годишната историја

Aston Martin темелно го освежи Vantage

Aston Martin темелно го освежи Vantage

Автомобилот има темелно надграден 4,0-литарски битурбо V8 кој доаѓа со значително поголема моќност и многу други механички надградби Aston Martin Vantage е темелно ажуриран за моделската 2025 година и покрај спортскиот нов изглед, дебитира со значително зголемување на моќноста што ги подигнува перформансите на нови височини. Aston Martin го опишува