притисни ентер »

Оштетени или извадени дел од новите табли според Преспанскиот договор
Оштетени или извадени дел од новите табли според Преспанскиот договор

Оштетени или извадени дел од новите табли според Преспанскиот договор

Дел од новите табли, што според Преспанскиот договор, вчера беа поставени на спомениците, се извадени или уништени. Новата ознака што беше поставена вчера на споменикот на Филип Втори на скопскиот плоштад „Карпошово востание“, ноќеска е извадена и украдена, а на споменикот на Олимпија е оштетена. Оштетена е, но и натаму стои залепена, ознаката на споменикот

По „Воинот на коњ“ и таблата на „Филип Втори“ ВАНДАЛИЗИРАНА

По „Воинот на коњ“ и таблата на „Филип Втори“ ВАНДАЛИЗИРАНА

Новата ознака што беше поставена вчера на споменикот на Филип Втори на скопскиот плоштад „Карпошово востание” ноќеска е извадена и украдена, а на споменикот на Олимпија е оштетена. Оштетена е, но и натаму стои залепена, ознаката на споменикот на Александар Македонски на централниот плоштад во Скопје На ознаките, согласно Преспанскиот договор, на македонски,

Извадени и оштетени дел од ознаките на спомениците

Извадени и оштетени дел од ознаките на спомениците

Извадени и оштетени дел од ознаките на спомениците Новата ознака што беше поставена вчера на споменикот на Филип Втори на скопскиот плоштад „Карпошово востание“ ноќеска е извадена и украдена, а на споменикот на Олимпија е оштетена. Стои залепена ознаката на споменикот на Александар Македонски на централниот плоштад во Скопје На ознаките, согласно Преспанскиот

Извадени и оштетени дел од ознаките на спомениците

Извадени и оштетени дел од ознаките на спомениците

Стои залепена ознаката на споменикот на Александар Македонски на централниот плоштад во Скопје На ознаките, согласно Преспанскиот договор, на македонски, албански и на англиски јазик пишува дека овие споеници припаѓаат на античката хеленска историја и на светското културно наследство. Поставување на ознаките во Скопје е во надлежност на градските власти

Извадени и оштетени дел од ознаките на спомениците

Извадени и оштетени дел од ознаките на спомениците

Новата ознака што беше поставена вчера на споменикот на Филип Втори на скопскиот плоштад „Карпошово востание“ ноќеска е извадена и украдена, а на споменикот на Олимпија е оштетена. Стои залепена ознаката на споменикот на Александар Македонски на централниот плоштад во Скопје На ознаките, согласно Преспанскиот договор, на македонски, албански и на англиски

Извадени и оштетени дел од ознаките на спомениците

Извадени и оштетени дел од ознаките на спомениците

Новата ознака што беше поставена вчера на споменикот на Филип Втори на скопскиот плоштад „Карпошово востание“ ноќеска е извадена и украдена, а на споменикот на Олимпија е оштетена. Стои залепена ознаката на споменикот на Александар Македонски на централниот плоштад во Скопје На ознаките, согласно Преспанскиот договор, на македонски, албански и на англиски

Извадени и оштетени дел од ознаките на спомениците

Извадени и оштетени дел од ознаките на спомениците

Новата ознака што беше поставена вчера на споменикот на Филип Втори на скопскиот плоштад „Карпошово востание“ ноќеска е извадена и украдена, а на споменикот на Олимпија е оштетена. Стои залепена ознаката на споменикот на Александар Македонски на централниот плоштад во Скопје На ознаките, согласно Преспанскиот договор, на македонски, албански и на англиски

Извадени и оштетени дел од ознаките на спомениците

Извадени и оштетени дел од ознаките на спомениците

Новата ознака што беше поставена вчера на споменикот на Филип Втори на скопскиот плоштад „Карпошово востание“ ноќеска е извадена и украдена, а на споменикот на Олимпија е оштетена. Стои залепена ознаката на споменикот на Александар Македонски на централниот плоштад во Скопје На ознаките, согласно Преспанскиот договор, на македонски, албански и на англиски

Извадени и оштетени дел од ознаките на спомениците

Извадени и оштетени дел од ознаките на спомениците

Новата ознака што беше поставена вчера на споменикот на Филип Втори на скопскиот плоштад „Карпошово востание“ ноќеска е извадена и украдена, а на споменикот на Олимпија е оштетена. Оштетена е, но и натаму стои залепена, ознаката на споменикот на Александар Македонски на централниот плоштад во Скопје. На ознаките, согласно Преспанскиот договор, на македонски,

Извадени и оштетени дел од ознаките на спомениците

Извадени и оштетени дел од ознаките на спомениците

Новата ознака што беше поставена вчера на споменикот на Филип Втори на скопскиот плоштад „Карпошово востание“ ноќеска е извадена и украдена, а на споменикот на Олимпија е оштетена. Стои залепена ознаката на споменикот на Александар Македонски на централниот плоштад во Скопје На ознаките, согласно Преспанскиот договор, на македонски, албански и на англиски