притисни ентер »

Маски и растојание од два метри ќе бидат задолжителни уште најмалку шест месеци
Маски и растојание од два метри ќе бидат задолжителни уште најмалку шест месеци

Маски и растојание од два метри ќе бидат задолжителни уште најмалку шест месеци

Редарите, правилото за два метри растојание меѓу купувачите, дезинфекција на раце при влез во објектот и другите правила кои важат сега за превенција од коронавирусот, ќе мора да се применуваат и 200 дена по престанокот на вонредната состојба, одлучи Владата. – Владата на седница ги донесе измените на Уредбата со законска сила за примена на Законот

Редари, маски и растојание од два метри во продавниците ќе бидат задолжителни уште најмалку шест месеци

Редари, маски и растојание од два метри во продавниците ќе бидат задолжителни уште најмалку шест месеци

Редарите, правилото за два метри растојание меѓу купувачите, дезинфекција на раце при влез во објектот и другите правила кои важат сега за превенција од коронавирусот, ќе мора да се применуваат и 200 дена по престанокот на вонредната состојба, одлучи Владата. „Владата на седница ги донесе измените на Уредбата со законска сила за примена на Законот

Редари, маски и растојание од два метри во продавниците уште најмалку шест месеци

Редари, маски и растојание од два метри во продавниците уште најмалку шест месеци

Редарите, правилото за два метри растојание меѓу купувачите, дезинфекција на раце при влез во објектот и другите правила кои важат сега за превенција од коронавирусот, ќе мора да се применуваат и 200 дена по престанокот на вонредната состојба, одлучи Владата. „Владата на седница ги донесе измените на Уредбата со законска сила за примена на Законот

Редари, маски и растојание од два метри во продавниците уште најмалку шест месеци

Редари, маски и растојание од два метри во продавниците уште најмалку шест месеци

Редарите, правилото за два метри растојание меѓу купувачите, дезинфекција на раце при влез во објектот и другите правила кои важат сега за превенција од коронавирусот, ќе мора да се применуваат и 200 дена по престанокот на вонредната состојба, одлучи Владата. „Владата на седница ги донесе измените на Уредбата со законска сила за примена на Законот

Редари, маски и растојание од два метри во продавниците уште најмалку шест месеци

Редари, маски и растојание од два метри во продавниците уште најмалку шест месеци

Редарите, правилото за два метри растојание меѓу купувачите, дезинфекција на раце при влез во објектот и другите правила кои важат сега за превенција од коронавирусот, ќе мора да се применуваат и 200 дена по престанокот на вонредната состојба, одлучи Владата. „Владата на седница ги донесе измените на Уредбата со законска сила за примена на Законот

Ќе се пазарува со маски и во следните седум месеци

Ќе се пазарува со маски и во следните седум месеци

Владата на денешната седница ги донесе измените на Уредбата со законска сила за примена на Законот за трговија за време на вонредна состојба согласно која за уште 200 дена од престанокот на траењето на вонредната состојба се применуваат мерките за обезбедување на редарска служба при влезот и во внатрешноста на трговските објекти, дезинфекција за

Редарска служба во трговските центри, ознаки за движење и дезинфекцијаи 200 дена по престанок на вонредната состојбa

Редарска служба во трговските центри, ознаки за движење и дезинфекцијаи 200 дена по престанок на вонредната состојбa

Уште 200 дена од престанокот на траењето на вонредната состојба се применуваат мерките за обезбедување на редарска служба при влезот и во внатрешноста на трговските објекти, дезинфекција за раце при влез во објектот, се дел од мерките предвидени во измените на Уредбата со законска сила за примена на Законот за трговија за време на вонредна состојба,

Редарска служба во трговските центри, ознаки за движење и дезинфекцијаи 200 дена по престанок на вонредната состојба

Редарска служба во трговските центри, ознаки за движење и дезинфекцијаи 200 дена по престанок на вонредната состојба

Уште 200 дена од престанокот на траењето на вонредната состојба се применуваат мерките за обезбедување на редарска служба при влезот и во внатрешноста на трговските објекти, дезинфекција за раце при влез во објектот, се дел од мерките предвидени во измените на Уредбата со законска сила за примена на Законот за трговија за време на вонредна состојба,

Редарска служба во трговските центри, ознаки за движење и дезинфекција 200 дена по престанок на вонредната состојба

Редарска служба во трговските центри, ознаки за движење и дезинфекција 200 дена по престанок на вонредната состојба

Уште 200 дена од престанокот на траењето на вонредната состојба се применуваат мерките за обезбедување на редарска служба при влезот и во внатрешноста на трговските објекти, дезинфекција за раце при влез во објектот, се дел од мерките предвидени во измените на Уредбата со законска сила за примена на Законот за трговија за време на вонредна состојба,

За уште 200 дена по престанокот на вонредната ќе се применуваат мерките за заштита во трговските објекти

За уште 200 дена по престанокот на вонредната ќе се применуваат мерките за заштита во трговските објекти

За уште 200 дена по престанокот на вонредната состојба ќе се применуваат мерките за заштита во трговските објекти. Владата на 56-та седница ги донесе измените на Уредбата со законска сила за примена на Законот за трговија за време на вонредна состојба согласно која за уште 200 дена од престанокот на траењето на вонредната состојба  се применуваат мерките