притисни ентер »

Еве како изгледаат ПРИВИЛЕГИРАНИТЕ ЌЕЛИИ ВО ШУТКА за Боки 13 и Катица Јанева
Еве како изгледаат ПРИВИЛЕГИРАНИТЕ ЌЕЛИИ ВО ШУТКА за Боки 13 и Катица Јанева

Еве како изгледаат ПРИВИЛЕГИРАНИТЕ ЌЕЛИИ ВО ШУТКА за Боки 13 и Катица Јанева

Екипата од емисијата Детектор влезе во неколку затвори низ Македонија. Меѓу нив беше и притворското одделение во Шутка. За разлика од распаднатите соби од 7 метри квадратни каде што судењата ги чекаат најгоелмиот дел од притворените лица, постои и т.н. хашко одделение каде што собите се далеку попристојни. За потсетување, Бојан Јовановски беше уапсен

Еве како изгледаат ПРИВИЛЕГИРАНИТЕ ЌЕЛИИ ВО ШУТКА за Боки 13 и Катица Јанева

Еве како изгледаат ПРИВИЛЕГИРАНИТЕ ЌЕЛИИ ВО ШУТКА за Боки 13 и Катица Јанева

Екипата од емисијата Детектор влезе во неколку затвори низ Македонија. Меѓу нив беше и притворското одделение во Шутка. За разлика од распаднатите соби од 7 метри квадратни каде што судењата ги чекаат најгоелмиот дел од притворените лица, постои и т.н. хашко одделение каде што собите се далеку попристојни. За потсетување, Бојан Јовановски беше уапсен

БЕЗ ЛУИ ВИТОН И ЛУКСУЗНИ ПЕШКИРИ: Ова е хашкото одделение каде што е пpитвopeн Боки 13

БЕЗ ЛУИ ВИТОН И ЛУКСУЗНИ ПЕШКИРИ: Ова е хашкото одделение каде што е пpитвopeн Боки 13

За разлика од распаднатите соби од 7 метри квадратни каде што cyдењата ги чекаат најгоелмиот дел од пpитворените лица, постои и т.н. хашко одделение каде што собите се далеку попристојни. За потсетување, Бојан Јовановски беше yaпсен на 15 јули годинава и оттогаш е во пpитвор, заедно со второocомничениот во случајот, Зоран Милевски – Кичеец. Во изминатиот