притисни ентер »

ПЛАТИ ДО 2.000 ЕВРА: Црна Гора бара келнери, а овие 2 занимања се најбарани во Хрватска и Грција
ПЛАТИ ДО 2.000 ЕВРА: Црна Гора бара келнери, а овие 2 занимања се најбарани во Хрватска и Грција

ПЛАТИ ДО 2.000 ЕВРА: Црна Гора бара келнери, а овие 2 занимања се најбарани во Хрватска и Грција

ИЗВОР Скопје24 | јули 14, 2019 Фотографите, баристите, шанкерите и готвачите оваа сезона ќе имаат можност да заработат повеќе пари на крајбрежните дестинации бидејќи потребата од странски работници е голема, а за одделни работни места се нудат плати и до 2.000 евра! Македонските работници ќе имаат можност значително да ги наполнат своите паричници

ПЛАТИ ДО 2.000 ЕВРА: Црна Гора бара келнери, а овие 2 занимања се најбарани во Хрватска и Грција

ПЛАТИ ДО 2.000 ЕВРА: Црна Гора бара келнери, а овие 2 занимања се најбарани во Хрватска и Грција

ИЗВОР Скопје24 | јули 13, 2019 Фотографите, баристите, шанкерите и готвачите оваа сезона ќе имаат можност да заработат повеќе пари на крајбрежните дестинации бидејќи потребата од странски работници е голема, а за одделни работни места се нудат плати и до 2.000 евра! Македонските работници ќе имаат можност значително да ги наполнат своите паричници