притисни ентер »

Без вода дел од жителите на Припор

Без вода дел од жителите на Припор

Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информира дека денеска без вода ќе останат дел од жителите на Припор. -Поради дефект на улицата „Христо Татарчев“, крак 20/бб, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на дел од Припор. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од  14:30 часот  до завршување со активностите-соопштија од ЈП „Водовод и канализација“

Без вода дел од жителите на Припор

Без вода дел од жителите на Припор

Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информира дека денеска без вода ќе останат дел од жителите на Припор. -Поради дефект на улицата „Христо Татарчев“, крак 20/бб, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на дел од Припор. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 14:30 часот до завршување со активностите-соопштија од ЈП „Водовод и канализација“

Без вода дел од корисниците на Драчево

Без вода дел од корисниците на Драчево

ЈП Водовод и канализација-Скопје известува дека поради уличен дефект без вода ќе бидат дел од корисниците во Драчево. Водоснабдувањето ќе биде прекинато за корисниците од улиците „Солунска Глава“ и „Јустинијан Први“ во Драчево од 09:10 часот до санирање на дефектот. Текстот Без вода дел од корисниците на Драчево е превземен од А1он .

Без вода дел од корисниците на Драчево

Без вода дел од корисниците на Драчево

ЈП Водовод и канализација-Скопје известува дека поради уличен дефект без вода ќе бидат дел од корисниците во Драчево. Водоснабдувањето ќе биде прекинато за корисниците од улиците „Солунска Глава“ и „Јустинијан Први“ во Драчево од 09:10 часот до санирање на дефектот.

Без вода денеска дел од корисниците на Драчево

Без вода денеска дел од корисниците на Драчево

ЈП Водовод и канализација-Скопје известува дека поради уличен дефект без вода ќе бидат дел од корисниците во Драчево. Водоснабдувањето ќе биде прекинато за корисниците од улиците „Солунска Глава“ и „Јустинијан Први“ во Драчево од 09:10 часот до санирање на дефектот.

Без вода дел од корисниците на Драчево

Без вода дел од корисниците на Драчево

ЈП Водовод и канализација-Скопје известува дека поради уличен дефект без вода ќе бидат дел од корисниците во Драчево. Водоснабдувањето ќе биде прекинато за корисниците од улиците „Солунска Глава“ и „Јустинијан Први“ во Драчево од 09:10 часот до санирање на дефектот.

Без вода дел од корисниците на Драчево

Без вода дел од корисниците на Драчево

ЈП Водовод и канализација-Скопје известува дека поради уличен дефект без вода ќе бидат дел од корисниците во Драчево. Водоснабдувањето ќе биде прекинато за корисниците од улиците „Солунска Глава” и „Јустинијан Први” во Драчево од 09:10 часот до санирање на дефектот.