притисни ентер »

Новогодишни јанѕи: идентитет со куршум во срцето (3)
Новогодишни јанѕи: идентитет со куршум во срцето (3)

Новогодишни јанѕи: идентитет со куршум во срцето (3)

ЕФТИМ КЛЕТНИКОВ Ферлингер, кој веројатно во нашата меморија воленс-ноленс ќе остане запаметен со овој глупав предлог, не е осамен меѓу европските „експерти“ и политидиоти на Брисел. Па, ние добро се сеќаваме и на оној полит-токмак Ховит, кој ни рече дека секој може да биде казнет и да се затвори, но не и Заев. Бидејќи им е потребен за нивниот план