притисни ентер »

Малдиви се состои од 1.200 острови, а најскапиот од нив се изнајмува за 80.000 долари за ноќ
Малдиви се состои од 1.200 острови, а најскапиот од нив се изнајмува за 80.000 долари за ноќ

Малдиви се состои од 1.200 острови, а најскапиот од нив се изнајмува за 80.000 долари за ноќ

Малдиви, една од најатрактивните туристички дестинации на светот, се состои од 1.200 мали острови и повеќето од нив се претворени во приватни ресорти. Луксузниот ланец хотели „Валдорф Асторија“ тукушто го отвори најскапиот меѓу нив, подигнувајќи го нивото на ексклузивност. „Итхафуши“ или Бисерен Остров се простира на површина од 32.000 квадратни метри

Малдиви се состои од 1.200 острови, а најскапиот од нив се изнајмува за 80.000 долари за ноќ

Малдиви се состои од 1.200 острови, а најскапиот од нив се изнајмува за 80.000 долари за ноќ

Малдиви, една од најатрактивните туристички дестинации на светот, се состои од 1.200 мали острови и повеќето од нив се претворени во приватни ресорти. Луксузниот ланец хотели „Валдорф Асторија“ тукушто го отвори најскапиот меѓу нив, подигнувајќи го нивото на ексклузивност. „Итхафуши“ или Бисерен Остров се простира на површина од 32.000 квадратни метри

ВАКОВ ЛУКСУЗ НЕ СТЕ ВИДЕЛЕ: Отворен е приватен остров – една вечер чини 80.000 ДОЛАРИ

ВАКОВ ЛУКСУЗ НЕ СТЕ ВИДЕЛЕ: Отворен е приватен остров – една вечер чини 80.000 ДОЛАРИ

Малдивите кои се сметаат за тропски рај се составени од 1200 острови. Покрај бројните луксузни одморалишта оваа недела беше отворен и приватниот остров „Ithaafushi“ кој и официјално е најголемиот приватен остров на малдивите каде вечерта ќе кошта 80 илјади долари. Островот има капацитет да смести 24 гости во вилите кои имаат директен излез на океанот

Отворен најголемиот приватен остров на Малдивите, ЕДНА ВЕЧЕР ЌЕ КОШТА 80 ИЛЈАДИ ЕВРА

Отворен најголемиот приватен остров на Малдивите, ЕДНА ВЕЧЕР ЌЕ КОШТА 80 ИЛЈАДИ ЕВРА

Малдивите кои се сметаат за тропски рај се составени од 1200 острови. Покрај бројните луксузни одморалишта оваа недела беше отворен и приватниот остров „Ithaafushi“ кој и официјално е најголемиот приватен остров на малдивите каде вечерта ќе кошта 80 илјади долари. Островот има капацитет да смести 24 гости во вилите кои имаат директен излез на океанот