притисни ентер »

Nike со прејака “Stranger Things” ретро колекција на патики
Nike со прејака “Stranger Things” ретро колекција на патики

Nike со прејака “Stranger Things” ретро колекција на патики

Nike се сели со своето производство на патики во Hawkins, Indiana каде што ќе ја претстави новата Stranger Things колекција. Во пресрет на новата сезона со премиера ова лето на Netflix, гигантот за уличен стил ја претставува новата колекција на патики завиткана во боите на Hawkins High School. The post Nike со прејака “Stranger Things” ретро колекција

Nike со прејака ретро “Stranger Things” колекција на патики

Nike со прејака ретро “Stranger Things” колекција на патики

Nike се сели со своето производство на патики во Hawkins, Indiana каде што ќе ја претстави новата Stranger Things колекција. Во пресрет на новата сезона со премиера ова лето на Netflix, гигантот за уличен стил ја претставува новата колекција на патики завиткана во боите на Hawkins High School. The post Nike со прејака ретро “Stranger Things” колекција