притисни ентер »

Honda повлекува 250.000 автомобили во САД
Honda повлекува 250.000 автомобили во САД

Honda повлекува 250.000 автомобили во САД

20 Јапонската Honda повлече речиси 250.000 возила во САД откако беше откриено дека клиповите во нивните мотори лесно може да откажат, што ќе предизвика застој на моторот и ќе го зголеми ризикот од сообраќајна несреќа. Повлекувањето вклучува одредени модели на Honda Pilot од 2018 и 2019 година и мини комбиња Odyssey, како и одредени пикапи Ridgeline

Honda повлекува 250.000 автомобили во САД, имаат дефект на моторот

Honda повлекува 250.000 автомобили во САД, имаат дефект на моторот

Honda повлекува речиси 250.000 возила поради дефект во производството што може да го оштети моторот, јавува CNN. Според известувањето што производителот на автомобили го поднесе во Националната управа за безбедност на сообраќајот на патиштата на САД во четвртокот, дел од моторите на моделите Acura и Honda е неисправен и може да предизвика „неправилно

„Хонда“ повлекува 250.000 автомобили во САД поради дефект

„Хонда“ повлекува 250.000 автомобили во САД поради дефект

„Хонда“ повлекува речиси 250.000 возила во САД поради неисправности во производството што може да го оштетат моторот, јавуваат западните медиуми. Според известувањето што производителот на автомобили го поднесе до американската Национална управа за безбедност на сообраќајот на патиштата, дел од моторите на моделите „Акура“ и „Хонда“ може да предизвикаат

„Хонда“ повлекува 250.000 автомобили во САД поради дефект

„Хонда“ повлекува 250.000 автомобили во САД поради дефект

Според известувањето што производителот на автомобили го поднесе до американската Национална управа за безбедност на сообраќајот на патиштата, дел од моторите на моделите „Акура“ и „Хонда“ може да предизвикаат „неправилно функционирање или застој на моторот во возење“, зголемувајќи ја така опасноста од пожар, судир и повреди. Ова е 14-то повлекување

„Хонда“ повлекува 250.000 автомобили во САД, имаат дефект на моторот

„Хонда“ повлекува 250.000 автомобили во САД, имаат дефект на моторот

Хонда повлекува речиси 250.000 возила поради дефект во производството што може да го оштети моторот, јавува Си-ен-ен. Според известувањето што производителот на автомобили го поднесе во Националната управа за безбедност на сообраќајот на патиштата на САД во четвртокот, дел од моторите на моделите акура и хонда е неисправен и може да предизвика „неправилно

Хонда повлекува 250.000 автомобили во САД, тие имаат дефект на моторот

Хонда повлекува 250.000 автомобили во САД, тие имаат дефект на моторот

Хонда повлекува речиси 250.000 возила поради дефект во производството што може да го оштети моторот, јавува Си-ен-ен. Според известувањето што производителот на автомобили го поднесе во Националната управа за безбедност на сообраќајот на патиштата на САД во четвртокот, дел од моторите на моделите акура и хонда е неисправен и може да предизвика „неправилно

ПОРАДИ СЕРИОЗЕН ДЕФЕКТ НА МОТОРОТ, Honda повлекува речиси 250.000 автомобили, теренци и пикап камиони во САД

ПОРАДИ СЕРИОЗЕН ДЕФЕКТ НА МОТОРОТ, Honda повлекува речиси 250.000 автомобили, теренци и пикап камиони во САД

Honda повлекува речиси 250.000 возила во САД поради дефект во производството што може да предизвика неправилно работење, застој или запирање на моторите додека возите. Повлекувањето се однесува на одредени автомобили Acura TLX од 2015 до 2020 година, теренци Acura MDX од 2016 до 2020 година, пикап Ridgeline од 2017 и 2019 година, миникомби Odyssey

„Хонда“ повлекува 250.000 автомобили во САД поради дефект

„Хонда“ повлекува 250.000 автомобили во САД поради дефект

„Хонда“ повлекува речиси 250.000 возила во САД поради неисправности во производството што може да го оштетат моторот, јавуваат западните медиуми. Според известувањето што производителот на автомобили го поднесе до американската Национална управа за безбедност на сообраќајот на патиштата, дел од моторите на моделите „Акура“ и „Хонда“ може да предизвикаат

Honda повлекува 250.000 автомобили во САД поради дефект

Honda повлекува 250.000 автомобили во САД поради дефект

Honda повлекува речиси 250.000 возила во САД поради неисправности во производството што може да го оштетат моторот, јавуваат западните медиуми. Според известувањето што производителот на автомобили го поднесе до американската Национална управа за безбедност на сообраќајот на патиштата, дел од моторите на моделите Akura и Honda може да предизвикаат