притисни ентер »

Општата смрдеа од согорувањето ѓубре
Општата смрдеа од согорувањето ѓубре

Општата смрдеа од согорувањето ѓубре

Комплексни се бизнис-политичките фигури на господата Ковачки и Камчев на овие балкански простори... Треба да си, на пример, навистина голем будала, а и прилично алчен, така, аматерски, да фатиш вакви тешкаши „телефонски“ да рекетираш. Во последниот број на неделникот „Фокус“ прочитав многу интересен текст на портпаролот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ,

Општата смрдеа од согорувањето ѓубре

Општата смрдеа од согорувањето ѓубре

Во последниот број на неделникот „Фокус“ прочитав многу интересен текст на портпаролот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, колегата Наум Стоилковски. Во текстот тој ја проблематизира – веројатно со право – идејата на општина Неготино „да гори белосветски отровен смет“ на депонијата што се подготвува да се изгради на десетина километри од градот, во насока

Општата смрдеа од согорувањето ѓубре

Општата смрдеа од согорувањето ѓубре

Комплексни се бизнис-политичките фигури на господата Ковачки и Камчев на овие балкански простори... Треба да си, на пример, навистина голем будала, а и прилично алчен, така, аматерски, да фатиш вакви тешкаши „телефонски“ да рекетираш. пишува: САШО ОРДАНОСКИ Во последниот број на неделникот „Фокус“ прочитав многу интересен текст на портпаролот на опозициската