притисни ентер »

Сашо Кукески од ВМРО-ДПМНЕ е нов претседател на Советот на општина Гази Баба
Сашо Кукески од ВМРО-ДПМНЕ е нов претседател на Советот на општина Гази Баба

Сашо Кукески од ВМРО-ДПМНЕ е нов претседател на Советот на општина Гази Баба

На денешната редовна седница Советот на општина Гази Баба го избра советникот Сашо Кукески од советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „Твоја Македонија“. Советникот Кукески е жител на населбата Хиподром, истиот е магистер по економски науки, оженет и е татко на две деца. По завршување на седницата на Советот, градоначалникот Бобан Стефковски

Сашо Кукески од ВМРО-ДПМНЕ е нов претседател на Советот на општина Гази Баба

Сашо Кукески од ВМРО-ДПМНЕ е нов претседател на Советот на општина Гази Баба

На денешната редовна седница Советот на општина Гази Баба го избра советникот Сашо Кукески од советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата "Твоја Македонија". Советникот Кукески е жител на населбата Хиподром, истиот е магистер по економски науки, оженет и е татко на две деца. По завршување на седницата на Советот, градоначалникот Бобан Стефковски

Сашо Кукески од ВМРО-ДПМНЕ е нов претседател на Советот на општина Гази Баба

Сашо Кукески од ВМРО-ДПМНЕ е нов претседател на Советот на општина Гази Баба

На денешната редовна седница Советот на општина Гази Баба го избра советникот Сашо Кукески од советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата “Твоја Македонија”. Советникот Кукески е жител на населбата Хиподром, истиот е магистер по економски науки, оженет и е татко на две деца. По завршување на седницата на Советот, градоначалникот Бобан Стефковски

Сашо Кукески од ВМРО-ДПМНЕ нов претседател на Советот на Гази Баба

Сашо Кукески од ВМРО-ДПМНЕ нов претседател на Советот на Гази Баба

На денешната редовна седница, Советот на Општина Гази Баба го избра советникот Сашо Кукески од советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата “Твоја Македонија” за нов претседател на Советот. Од Општината информираат дека Кукески е жител на населбата Хиподром, магистер по економски науки, оженет и е татко на две деца. По завршување на седницата на

Сашо Кукески од ВМРО-ДПМНЕ е нов претседател на Советот на општина Гази Баба

Сашо Кукески од ВМРО-ДПМНЕ е нов претседател на Советот на општина Гази Баба

На денешната редовна седница Советот на општина Гази Баба го избра советникот Сашо Кукески од советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „Твоја Македонија“. Советникот Кукески е жител на населбата Хиподром, истиот е магистер по економски науки, оженет и е татко на две деца. По завршување на седницата на Советот, градоначалникот Бобан Стефковски

Сашо Кукески од ВМРО-ДПМНЕ е нов претседател на Советот на општина Гази Баба

Сашо Кукески од ВМРО-ДПМНЕ е нов претседател на Советот на општина Гази Баба

На денешната редовна седница Советот на општина Гази Баба го избра советникот Сашо Кукески од советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „Твоја Македонија“. Советникот Кукески е жител на населбата Хиподром, истиот е магистер по економски науки, оженет и е татко на две деца. По завршување на седницата на Советот, градоначалникот Бобан Стефковски

Кукески е нов претседател на Советот на општина Гази Баба

Кукески е нов претседател на Советот на општина Гази Баба

На денешната редовна седница Советот на општина Гази Баба го избра советникот Сашо Кукески од советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата “Твоја Македонија”. Советникот Кукески е жител на населбата Хиподром, истиот е магистер по економски науки, оженет и е татко на две деца. По завршување на седницата на Советот, градоначалникот Бобан Стефковски

Сашо Кукески е нов претседател на Советот на Општина Гази Баба

Сашо Кукески е нов претседател на Советот на Општина Гази Баба

На денешната редовна седница Советот на Општина Гази Баба го избра советникот Сашо Кукески од советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата “Твоја Македонија”, информираат од општината. Советникот Кукески е жител на населбата Хиподром, истиот е магистер по економски науки, оженет и е татко на две деца. По завршување на седницата на Советот, градоначалникот

Сашо Кукески од ВМРО-ДПМНЕ е нов претседател на Советот на општина Гази Баба

Сашо Кукески од ВМРО-ДПМНЕ е нов претседател на Советот на општина Гази Баба

На денешната редовна седница Советот на општина Гази Баба го избра советникот Сашо Кукески од советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „Твоја Македонија“. Советникот Кукески е жител на населбата Хиподром, истиот е магистер по економски науки, оженет и е татко на две деца. По завршување на седницата на Советот, градоначалникот Бобан Стефковски

Сашо Кукески од ВМРО-ДПМНЕ е нов претседател на Советот на општина Гази Баба

Сашо Кукески од ВМРО-ДПМНЕ е нов претседател на Советот на општина Гази Баба

На денешната редовна седница Советот на општина Гази Баба го избра советникот Сашо Кукески од советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата “Твоја Македонија”, информираат од општината. Советникот Кукески е жител на населбата Хиподром, истиот е магистер по економски науки, оженет и е татко на две деца. По завршување на седницата на Советот, градоначалникот