притисни ентер »

„Медена земја“ во Хонгконг, во МОМА, на европска премиера во Швајцарија
„Медена земја“ во Хонгконг, во МОМА, на европска премиера во Швајцарија

„Медена земја“ во Хонгконг, во МОМА, на европска премиера во Швајцарија

Документарниот филм „Медена земја“ на режисерите Љубо Стефанов и Тамара Котевска ќе биде прикажан на 28 март на 43. издание на Интернационалниот филмски фестивал во Хонгконг, на 3 април во престижниот Музеј на модерна уметност (MоMA) во Њујорк, а на 8 април ќе ја има својата официјална европска премиера на Филмскиот фестивал „Visions Du Reel“ во Нион,

Филмот „Медена земја“ наскоро ќе има азиска и официјална европска премиера

Филмот „Медена земја“ наскоро ќе има азиска и официјална европска премиера

Македонскиот документарен филм „Медена земја“ („Honeyland“) на режисерите Љубо Стефанов и Тамара Котевска, ќе биде прикажан на 28 март на 43. издание на Интернационалниот филмски фестивал во Хонгконг, на 3 април во престижниот Музеј на модерна уметност (MoMA) во Њујорк, а на 8 април ќе ја има својата официјална европска премиера на Филмскиот фестивал

Филмот „Медена земја“ наскоро на азиска и официјална европска премиера

Филмот „Медена земја“ наскоро на азиска и официјална европска премиера

Македонскиот документарен филм „Медена земја“ („Honeyland“) на режисерите Љубо Стефанов и Тамара Котевска, ќе биде прикажан на 28 март на 43. издание на Интернационалниот филмски фестивал во Хонгконг, на 3 април во престижниот Музеј на модерна уметност (MoMA) во Њујорк, а на 8 април ќе ја има својата официјална европска премиера на Филмскиот фестивал

Азиска премиера на филмот „Медена земја“

Азиска премиера на филмот „Медена земја“

Македонскиот документарен филм „Медена земја" („Honeyland") на режисерите Љубо Стефанов и Тамара Котевска, ќе биде прикажан на 28 март на 43. издание на Интернационалниот филмски фестивал во Хонгконг, на 3 април во престижниот Музеј на модерна уметност (MoMA) во Њујорк, а на 8 април ќе ја има својата официјална европска премиера на Филмскиот фестивал

„Медена земја“ наскоро на азиска и официјална европска премиера

„Медена земја“ наскоро на азиска и официјална европска премиера

Македонскиот документарен филм „Медена земја“ („Honeyland“) на режисерите Љубо Стефанов и Тамара Котевска, ќе биде прикажан на 28 март на 43. издание на Интернационалниот филмски фестивал во Хонгконг, на 3 април во престижниот Музеј на модерна уметност (MoMA) во Њујорк, а на 8 април ќе ја има својата официјална европска премиера на Филмскиот фестивал

„Медена земја“ наскоро ќе тргне по светот

„Медена земја“ наскоро ќе тргне по светот

Македонскиот документарен филм „Медена земја“ („Honeyland“) на режисерите Љубо Стефанов и Тамара Котевска, ќе биде прикажан на 28 март на 43. издание на Интернационалниот филмски фестивал во Хонгконг, на 3 април во престижниот Музеј на модерна уметност (MoMA) во Њујорк, а на 8 април ќе ја има својата официјална европска премиера на Филмскиот фестивал

Друга состојба на свеста

Друга состојба на свеста

Кон „Медена земја“ (Honeyland, 2019, 87 мин.) во режија на Љубо Стефанов и Тамара Котевска, сниматели - Фејми Даут и Самир Љума, продуцент и монтажер - Атанас Георгиев. Документарецот „Медена земја“ е филмско остварување кое вознесува, замислува, растажува, но и открива драгоцена вистина дека на планетата Земја, сепак, опстојуваат луѓе со друга состојба

Филмот „Медена земја” наскоро на азиска и официјална европска премиера

Филмот „Медена земја” наскоро на азиска и официјална европска премиера

Македонскиот документарен филм „Медена земја” („Honeyland”) на режисерите Љубо Стефанов и Тамара Котевска, ќе биде прикажан на 28 март на 43. издание на Интернационалниот филмски фестивал во Хонгконг, на 3 април во престижниот Музеј на модерна уметност (MoMA) во Њујорк, а на 8 април ќе ја има својата официјална европска премиера на Филмскиот фестивал

Филмот „Медена земја“ наскоро ќе има азиска и официјална европска премиера

Филмот „Медена земја“ наскоро ќе има азиска и официјална европска премиера

Скопје, 14 март 2019 (МИА) – Македонскиот документарен филм „Медена земја“ („Honeyland“) на режисерите Љубо Стефанов и Тамара Котевска, ќе биде прикажан на 28 март на 43. издание на Интернационалниот филмски фестивал во Хонгконг, на 3 април во престижниот Музеј на модерна уметност (MoMA) во Њујорк, а на 8 април ќе ја има својата официјална европска