притисни ентер »

Новата македонска алатка за креатори-Feedlink
Новата македонска алатка за креатори-Feedlink

Новата македонска алатка за креатори-Feedlink

Новата македонска алатка за креатори-Feedlink Тимот на EmbedSocial лансира нова алатка наменета за мали бизниси и креатори, која  ќе помогне полесно да креираат уникатно веб присуство со свој .link домеин. Feedlink е одговор на потребата од брзо и лесно креирање на личен веб сајт, препознавајќи повеќе проблеми на пазарот, како што се трошоци за хостинг, 

Feedlink – Нова веб алатка за креатори

Feedlink – Нова веб алатка за креатори

Тимот на EmbedSocial лансира нова алатка наменета за мали бизниси и креатори, која  ќе помогне полесно да креираат уникатно веб присуство со свој .link домен. Feedlink е одговор на потребата од брзо и лесно креирање на личен веб сајт, препознавајќи повеќе проблеми на пазарот, како што се трошоци за хостинг,  SSL сертификат и комплицирана регистрација