притисни ентер »

Lamborghini Aventador VS „појачан“ Dodge Durango
Lamborghini Aventador VS „појачан“ Dodge Durango

Lamborghini Aventador VS „појачан“ Dodge Durango

Share Tweet Share Share Email Comments Од Америка, веќе можевме да видиме ѕверови од камиони и џипови кои се расфрлаат со инчи и моќност. Dodge Durango е последниот во низата и не е изненадување што беше вистински бестселер во изданието на SRT Hellcat. Кога ќе видите како се справува со Lamborghini, сè ќе ви биде јасно. Значи, во едниот агол е Lamborghini

Трка на Ламборџини и СУВ со илјада коњски сили

Трка на Ламборџини и СУВ со илјада коњски сили

За да може класичен теренец да биде побрз од супер спортски автомобил, површината мора да биде одлична, но тјунерот е сепак клучен. Во овој случај, врската е оптимална и е составена од Доџ и Хенеси. Од Америка, веќе можевме да видиме ѕверови од камиони и џипови кои се расфрлаат со инчи и моќност. Dodge Durango е последниот во низата и не е изненадување

Кој ќе победи во трка меѓу Lamborghini и SUV од 1.027 КС?

Кој ќе победи во трка меѓу Lamborghini и SUV од 1.027 КС?

Lamborghini изгледа немоќно покрај американскиот „снагатор“. За да може класичен SUV да биде побрз од суперспортски автомобил, подлогата мора да биде одлична, но тјунерот е сепак клучен. Во овој случај, спојот е оптимален, а го сочинуваат Dodge и Hennessey. Од Америка, веќе сме виделе „ѕверки“ од камиони и џипови на кои не им недостигаат ни сантиметри,