притисни ентер »

Сталоне како мафијаш во својата прва ТВ-серија во кариерата
Сталоне како мафијаш во својата прва ТВ-серија во кариерата

Сталоне како мафијаш во својата прва ТВ-серија во кариерата

„Парамоунт плус“ почна со прикажување на акционата серија за мафијаш од Њујорк кој излегува од затвор по 25 години и оди во Тулса, Оклахома, САД… Занимливо е тоа што ова е прва главна улога на Силвестер Сталоне во ТВ-серија, по 80 филмови во неговата кариера. Се работи за „Кралот на Тулса“ (Tulsa King), па според многумина светски познатиот „Слај“

Сталоне како мафијаш во својата прва ТВ-серија во кариерата

Сталоне како мафијаш во својата прва ТВ-серија во кариерата

„Парамоунт плус“ почна со прикажување на акционата серија за мафијаш од Њујорк кој излегува од затвор по 25 години и оди во Тулса, Оклахома, САД… Занимливо е тоа што ова е прва главна улога на Силвестер Сталоне во ТВ-серија, по 80 филмови во неговата кариера. Се работи за „Кралот на Тулса“ ( Tulsa King ), па според многумина светски познатиот „Слај“

Сталоне како мафијаш во својата прва ТВ-серија во кариерата

Сталоне како мафијаш во својата прва ТВ-серија во кариерата

„Парамоунт плус“ почна со прикажување на акционата серија за мафијаш од Њујорк кој излегува од затвор по 25 години и оди во Тулса, Оклахома, САД… Занимливо е тоа што ова е прва главна улога на Силвестер Сталоне во ТВ-серија, по 80 филмови во неговата кариера. Се работи за „Кралот на Тулса“ ( Tulsa King ), па според многумина светски познатиот „Слај“

По 80 филмови, Сталоне е опасен мафијаш вo серијата „Tulsa King“

По 80 филмови, Сталоне е опасен мафијаш вo серијата „Tulsa King“

По 80 снимени филмови, Силвестер Сталоне се појави во главната улога на мафијаш во серијата „Tulsa King“. Paramount+ објави играна серија за њујоршки мафијаш кој по 25 години излегува од затвор и заминува во Тулса, Оклахома. Ова е првата главна улога на 75-годишниот Сталоне во серија. Холивудската икона продолжува да одушевува, овој пат од другата

Сталоне како мафијаш во својата прва ТВ-серија во кариерата

Сталоне како мафијаш во својата прва ТВ-серија во кариерата

Сталоне како мафијаш во својата прва ТВ-серија во кариерата „Парамоунт плус“ почна со прикажување на акционата серија за мафијаш од Њујорк кој излегува од затвор по 25 години и оди во Тулса, Оклахома, САД…  Интересно е тоа што ова е прва главна улога на Силвестер Сталоне во ТВ-серија, по 80 филмови во неговата кариера. Се работи за „Кралот на Тулса“

Сталоне како мафијаш во својата прва ТВ-серија во кариерата

Сталоне како мафијаш во својата прва ТВ-серија во кариерата

„Парамоунт плус“ почна со прикажување на акционата серија за мафијаш од Њујорк кој излегува од затвор по 25 години и оди во Тулса, Оклахома, САД… Занимливо е тоа што ова е прва главна улога на Силвестер Сталоне во ТВ-серија, по 80 филмови во неговата кариера. Се работи за „Кралот на Тулса“ ( Tulsa King ), па според многумина светски познатиот „Слај“

Сталоне како мафијаш во својата прва ТВ-серија во кариерата

Сталоне како мафијаш во својата прва ТВ-серија во кариерата

„Парамоунт плус“ почна со прикажување на акционата серија за мафијаш од Њујорк кој излегува од затвор по 25 години и оди во Тулса, Оклахома, САД… Занимливо е тоа што ова е прва главна улога на Силвестер Сталоне во ТВ-серија, по 80 филмови во неговата кариера. Се работи за „Кралот на Тулса“ (Tulsa King), па според многумина светски познатиот „Слај“

НЕШТО КАКО СОПРАНОСИТЕ – И’ Сталоне подлегна на предизвиците на телевизијата: Пристигна „Tulsa King“

НЕШТО КАКО СОПРАНОСИТЕ – И’ Сталоне подлегна на предизвиците на телевизијата: Пристигна „Tulsa King“

Paramount+ објави акциона серија за мафијаш од Њујорк кој излегува од затвор по 25 години и оди во Тулса, Оклахома. Ова е прва главна улога на Сталоне во серија по 80 филмови во неговата кариера и би било грев да ја пропуштите. Тешко дека има поголем филмски праведник и херој од Силвестер Сталоне, 75-годишната икона на Холивуд кој не остава воодушевени

Сталоне како мафијаш во својата прва ТВ-серија во кариерата

Сталоне како мафијаш во својата прва ТВ-серија во кариерата

„Парамоунт плус“ почна со прикажување на акционата серија за мафијаш од Њујорк кој излегува од затвор по 25 години и оди во Тулса, Оклахома, САД… Занимливо е тоа што ова е прва главна улога на Силвестер Сталоне во ТВ-серија, по 80 филмови во неговата кариера. Се работи за „Кралот на Тулса“ ( Tulsa King ), па според многумина светски познатиот „Слај“