притисни ентер »

Пропаста на западната цивилизација
Пропаста на западната цивилизација

Пропаста на западната цивилизација

Пропаста на западната цивилизација Марин Гавриловски Пред 2 минути Марин Гавриловски Како да се најде решение и да се спречи оваа деградација? Според моето мислење, треба да се следат природните закони. Волкот е волк, а не лисица, дрвото е дрво, а не зајак. Човекот е човек, а не предмет или животно. Жената е жена, мажот е маж. Западна цивилизација