притисни ентер »

Кира Најтли: Мајчинството е привилегија, но одгледувањето дете е тешко
Кира Најтли: Мајчинството е привилегија, но одгледувањето дете е тешко

Кира Најтли: Мајчинството е привилегија, но одгледувањето дете е тешко

Познатата актерка Кира Најтли проговори отворено за мајчинството, истакнувајќи колку е тешко да се биде мајка и да се одгледа дете. Таа стана мајка пред 3 години, кога ја роди ќеркичката Еди. Актерката ја толкува главната улога во филмот „Colette“, снимен по истоимената приказна за Французинката Сидони Габриел Колет, која напишала роман што станал

Кира Најтли: Мајчинството е привилегија, но одгледувањето дете е тешко

Кира Најтли: Мајчинството е привилегија, но одгледувањето дете е тешко

Познатата актерка Кира Најтли проговори отворено за мајчинството, истакнувајќи колку е тешко да се биде мајка и да се одгледа дете. Таа стана мајка пред 3 години, кога ја роди ќеркичката Еди. Актерката ја толкува главната улога во филмот „Colette“, снимен по истоимената приказна за Французинката Сидони Габриел Колет, која напишала роман што станал

Кира Најтли проговори за мајчинството

Кира Најтли проговори за мајчинството

Пред три години актерката Кира Најтли стана мајка, и сега реши да проговори за мајчинството и за тоа колку е тешко да се биде мајка и да се одгледува дете. “Живееме во свет во кој доминираат мажите и чувствувам одговорност да помогнам во создавање на свет во кој жените и мажите ќе бидат еднакви”, изјави Најтли. По тој повод, британската актерка зборуваше

Кира Најтли ги откри предизвиците што ги очекуваат жените по породувањето

Кира Најтли ги откри предизвиците што ги очекуваат жените по породувањето

Кира Најтли одлучи да ја сподели суровата реалност на мајчинството со целиот свет. Таа тврди дека жените треба да бидат пофалени за „емоционалниот и физичкиот маратон” низ кој минуваат кога ќе добијат деца. Актерката својот син Еди го роди во 2015 година. „Мислам дека жените не добиваат доволно пофалби за физичкиот и емотивен маратон низ кој минуваат

Кира Најтли ги откри предизвиците што ги очекуваат жените по породувањето

Кира Најтли ги откри предизвиците што ги очекуваат жените по породувањето

Кира Најтли одлучи да ја сподели суровата реалност на мајчинството со целиот свет. Таа тврди дека жените треба да бидат пофалени за „емоционалниот и физичкиот маратон” низ кој минуваат кога ќе добијат деца. Актерката својот син Еди го роди во 2015 година. „Мислам дека жените не добиваат доволно пофалби за физичкиот и емотивен маратон низ кој минуваат

Кира Најтли ги откри предизвиците што ги очекуваат жените по породувањето

Кира Најтли ги откри предизвиците што ги очекуваат жените по породувањето

Кира Најтли одлучи да ја сподели суровата реалност на мајчинството со целиот свет. Таа тврди дека жените треба да бидат пофалени за „емоционалниот и физичкиот маратон” низ кој минуваат кога ќе добијат деца. Актерката својот син Еди го роди во 2015 година. „Мислам дека жените не добиваат доволно пофалби за физичкиот и емотивен маратон низ кој минуваат

Кира Најтли ги откри предизвиците што ги очекуваат жените по породувањето

Кира Најтли ги откри предизвиците што ги очекуваат жените по породувањето

Кира Најтли одлучи да ја сподели суровата реалност на мајчинството со целиот свет. Таа тврди дека жените треба да бидат пофалени за „емоционалниот и физичкиот маратон” низ кој минуваат кога ќе добијат деца. Актерката својот син Еди го роди во 2015 година. „Мислам дека жените не добиваат доволно пофалби за физичкиот и емотивен маратон низ кој минуваат