притисни ентер »

Ако имате ваков израсток на телото веднаш на лекар
Ако имате ваков израсток на телото веднаш на лекар

Ако имате ваков израсток на телото веднаш на лекар

Кога на раката, дланката, прстите или на рачниот зглоб ќе се појават чудни израстоци или отоци или нешто слично, обично си мислиме дека тоа е последица на повреда, убод од инсекти или некој плускавец од работа. Сепак, таквите симптоми може да имаат индикација за некои поголеми проблеми со здравјето. Ваквите чворови на рацете, медицински се наречени

Ако имате ваков израсток на телото не го игнорирајте, може да биде опасно

Ако имате ваков израсток на телото не го игнорирајте, може да биде опасно

Кога на раката, дланката, прстите или на рачниот зглоб ќе се појават чудни израстоци или отоци или нешто слично, обично си мислиме дека тоа е последица на повреда, убод од инсекти или некој плускавец од работа. Сепак, таквите симптоми може да имаат индикација за некои поголеми проблеми со здравјето. Ваквите чворови на рацете, медицински се наречени