притисни ентер »

Корисно ли е практикување на екстремен спорт за психичкото здравје
Корисно ли е практикување на екстремен спорт за психичкото здравје

Корисно ли е практикување на екстремен спорт за психичкото здравје

Споделете со пријателите! Tweet Спортистите кои се занимаваат со екстремни спортови често ги нарекуваме адреналински зависници, луди или екстремисти, затоа што често пати го ризикуваат своето здравје а понекогаш и животот со активности кои се опасни. С портистите кои се занимаваат со екстремни спортови често ги нарекуваме адреналински зависници, луди