притисни ентер »

Дали Веселин Вујовиќ или некој друг ќе го врати стариот Вардар?
Дали Веселин Вујовиќ или некој друг ќе го врати стариот Вардар?

Дали Веселин Вујовиќ или некој друг ќе го врати стариот Вардар?

Пишува: Марија Ковачева Стевче Алушовски и официјално потврди дека од следната сезона нема да биде тренер на Вардар 1961. Оваа одлука доаѓа по малку очекувано, првиот човек на клубот, Михајло Михајловски, најверојатно потпадна под притисокот на јавноста која се уште сонува за шампионските денови, за деновите кога овој тим беше на кровот на Европа.

Алушовски заминува од Вардар – Вујовиќ се враќа меѓу црвено-црните?

Алушовски заминува од Вардар – Вујовиќ се враќа меѓу црвено-црните?

Стевче Алушовски по завршувањето на оваа сезона повеќе нема да биде предводник на Вардар 1961. -Точно е, по завршување на сезоната повеќе нема да бидам тренер на Вардар. Засега нема ништо дефинирано, сакам добро да размислам. Во секој случај сум благодарен за оваа шанса што ја добив, за мене е големо искуство. Останува до крајот да го исполниме зацртаното,

Алушовски си заминува, Вујовиќ доаѓа во Вардар!

Алушовски си заминува, Вујовиќ доаѓа во Вардар!

Стевче Алушовски нема да биде тренер на Вардар откако ќе заврши сезона ва . За неговото заминување долго време се зборуваше во јаноста, но сега и официјално самиот тој потврди дека нема да биде на клупата на „црвено – црните“ наредната сезона. -Можам само да кажам, дека по завршувањето на сезоната, нема веќе да бидам тренер на Вардар, изјави за „ г-спорт

Дали Веселин Вујовиќ или некој друг ќе го врати стариот Вардар?

Дали Веселин Вујовиќ или некој друг ќе го врати стариот Вардар?

Пишува: Марија Ковачева Стевче Алушовски и официјално потврди дека од следната сезона нема да биде тренер на Вардар 1961. Оваа одлука доаѓа по малку очекувано, првиот човек на клубот, Михајло Михајловски, најверојатно потпадна под притисокот на јавноста која се уште сонува за шампионските денови, за деновите кога овој тим беше на кровот на Европа.

Дали Веселин Вујовиќ или некој друг ќе го врати стариот Вардар?

Дали Веселин Вујовиќ или некој друг ќе го врати стариот Вардар?

Пишува: Марија Ковачева Стевче Алушовски и официјално потврди дека од следната сезона нема да биде тренер на Вардар 1961. Оваа одлука доаѓа по малку очекувано, првиот човек на клубот, Михајло Михајловски, најверојатно потпадна под притисокот на јавноста која се уште сонува за шампионските денови, за деновите кога овој тим беше на кровот на Европа.

Што по Алушовски за Вардар: Кој ќе дојде да го препородува ранетиот шампион?!

Што по Алушовски за Вардар: Кој ќе дојде да го препородува ранетиот шампион?!

По завршувањето на обврските сезонава со Вардар, Стевче Алушовски нема повеќе да биде предводник на „црвено-црните“. Тоа и претходно се насетуваше, па и се шпекулираше, но сега тоа го потенцирал самиот тренер на Вардар. Тој најавил дека „нема повеќе да го води Вардар “, што е јасен сигнал дека ќе дојде до прекин на соработката и Вардар ќе влезе во

Алушовски потврди, заминува од Вардар – Вујовиќ се враќа во црвено-црните?

Алушовски потврди, заминува од Вардар – Вујовиќ се враќа во црвено-црните?

Стевче Алушовски по завршувањето на оваа сезона повеќе нема да биде предводник на Вардар 1961, пренесува „Спортмедиа“ -Точно е, по завршување на сезоната повеќе нема да бидам тренер на Вардар. Засега нема ништо дефинирано, сакам добро да размислам. Во секој случај сум благодарен за оваа шанса што ја добив, за мене е големо искуство. Останува до крајот

Алушовски потврди, заминува од Вардар – Вујовиќ се враќа во црвено-црните?

Алушовски потврди, заминува од Вардар – Вујовиќ се враќа во црвено-црните?

Алушовски потврди, заминува од Вардар – Вујовиќ се враќа во црвено-црните? Стевче Алушовски по завршувањето на оваа сезона повеќе нема да биде предводник на Вардар 1961. -Точно е, по завршување на сезоната повеќе нема да бидам тренер на Вардар. Засега нема ништо дефинирано, сакам добро да размислам. Во секој случај сум благодарен за оваа шанса што

Алушовски: Точно е се разделуваме со Вардар на крајот на сезоната

Алушовски: Точно е се разделуваме со Вардар на крајот на сезоната

Стевче Алушовски по завршувањето на оваа сезона , повеќе нема да биде предводник на Вардар 1961. Ова денес го потврди и самиот тренер на Вардар кој со својата изјава ги потврди шпекулациите. „Точно е, по завршување на сезоната повеќе нема да бидам тренер на Вардар“, ни потврди Алушовски, кој додаде: „Засега нема ништо дефинирано, сакам добро да размислам“