притисни ентер »

Менаџерката на Шумахер не ја отрива состојбата на возачот на Формула 1 - тоа е семејна тајна
Менаџерката на Шумахер не ја отрива состојбата на возачот на Формула 1 - тоа е семејна тајна

Менаџерката на Шумахер не ја отрива состојбата на возачот на Формула 1 - тоа е семејна тајна

Менаџерката на седумкратниот светски шампион во Формула 1, Михаел Шумахер – Сабина Ким им се заблагодари на сите негови фанови за поддршката што му ја даваат на пилотот, кој се опоравува по тешката повреда со која се здоби при скијање. – Ви благодариме на сите за поддршката. Многу е пријатно да видам плакати и постери во чест на Шумахер. Секоја помош

Менаџерката на Шумахер: Здравјето на Михаел е семејна тајна

Менаџерката на Шумахер: Здравјето на Михаел е семејна тајна

Менаџерката на седумкратниот светски шампион во Формула 1, Михаел Шумахер – Сабине Кем им се заблагодари на сите негови фанови за поддршката што му ја даваат на пилотот, кој се опоравува по тешката повреда со која се здоби при скијање. – Ви благодариме на сите за поддршката. Многу е пријатно да видам плакати и постери во чест на Шумахер. Секоја помош

Менаџерката на Шумахер: Здравјето на Михаел е семејна тајна

Менаџерката на Шумахер: Здравјето на Михаел е семејна тајна

Менаџерката на седумкратниот светски шампион во Формула 1, Михаел Шумахер – Сабине Кем им се заблагодари на сите негови фанови за поддршката што му ја даваат на пилотот, кој се опоравува по тешката повреда со која се здоби при скијање. – Ви благодариме на сите за поддршката. Многу е пријатно да видам плакати и постери во чест на Шумахер. Секоја помош

Менаџерката на Шумахер: Здравјето на Михаел е семејна тајна

Менаџерката на Шумахер: Здравјето на Михаел е семејна тајна

Менаџерката на седумкратниот светски шампион во Формула 1 Михаел Шумахер, Сабине Кем, им се заблагодари на сите негови фанови за поддршката што му ја даваат на пилотот, кој се опоравува по тешката повреда со која се здоби при скијање. – Ви благодариме на сите за поддршката. Многу е пријатно да видам плакати и постери во чест на Шумахер. Секоја помош

Менаџерката на Шумахер: Здравјето на Михаел е семејна тајна

Менаџерката на Шумахер: Здравјето на Михаел е семејна тајна

Менаџерката на Шумахер: Здравјето на Михаел е семејна тајна Менаџерката на седумкратниот светски шампион во Формула 1, Михаел Шумахер – Сабине Кем им се заблагодари на сите негови фанови за поддршката што му ја даваат на пилотот, кој се опоравува по тешката повреда со која се здоби при скијање. – Ви благодариме на сите за поддршката. Многу е пријатно

Менаџерката на Шумахер: Здравјето на Михаел е семејна тајна

Менаџерката на Шумахер: Здравјето на Михаел е семејна тајна

Менаџерката на седумкратниот светски шампион во Формула 1, Михаел Шумахер – Сабине Кем им се заблагодари на сите негови фанови за поддршката што му ја даваат на пилотот, кој се опоравува по тешката повреда со која се здоби при скијање. – Ви благодариме на сите за поддршката. Многу е пријатно да видам плакати и постери во чест на Шумахер. Секоја помош

Менаџерката на Шумахер: Здравјето на Михаел е семејна тајна

Менаџерката на Шумахер: Здравјето на Михаел е семејна тајна

Менаџерката на седумкратниот светски шампион во Формула 1, Михаел Шумахер – Сабине Кем им се заблагодари на сите негови фанови за поддршката што му ја даваат на пилотот, кој се опоравува по тешката повреда со која се здоби при скијање. – Ви благодариме на сите за поддршката. Многу е пријатно да видам плакати и постери во чест на Шумахер. Секоја помош