притисни ентер »

Уметничка пливачка спасена од давење на Светското првенство во Будимпешта
Уметничка пливачка спасена од давење на Светското првенство во Будимпешта

Уметничка пливачка спасена од давење на Светското првенство во Будимпешта

Американската тренерка Андреа Фуентес ја спасила пливачката Анита Алварез од давење за време на Светското првенство во Будимпешта. Ја извлекла од дното на базенот откако престанала да дише и потонала. Пливачката била однесена на носилки, а од тимот рекоа дека сега е добро. Ова е вторпат како ѝ се случува вакво нешто на Алварез. Таа се онесвестила и

Драма со среќен крај на СП во Будимпешта, американска пливачка спасена од давење

Драма со среќен крај на СП во Будимпешта, американска пливачка спасена од давење

Американката Анита Алварез која настапува во уметничко пливање, беше спасена од давење за време на Светското првенство во водени спортови кое се одржува во Будимпешта. Американката Анита Алварез која настапува во уметничко пливање, беше спасена од давење за време на Светското првенство во водени спортови кое се одржува во Будимпешта. 25-годишната откако

Спречена голема трагедија на СП: Пливачка се онесвести и потона на дното од базенот, тренерот ја спаси | ВИДЕО

Спречена голема трагедија на СП: Пливачка се онесвести и потона на дното од базенот, тренерот ја спаси | ВИДЕО

Американската натпреварувачка во синхронизирано пливање Анита Алварез колабираше за време на нејзиниот настап на Светското првенство во Будимпешта, Унгарија. Немилиот настан се случи во текот на вчерашниот натпреварувачки ден за време на финалето на слободната програма на солистите. Животот на 25-годишната Американка на која и се слоши и почна да се

Тренерка и го спаси животот на пливачка на СП во Будимпешта

Тренерка и го спаси животот на пливачка на СП во Будимпешта

Американската натпреварувачка во синхронизирано пливање Анита Алварез колабираше за време на нејзиниот настап на Светското првенство во Будимпешта, Унгарија. Немилиот настан се случи во текот на вчерашниот натпреварувачки ден за време на финалето на слободната програма на солистите. Животот на 25-годишната Американка на која и се слоши и почна да се

ДРАМА ВО БУДИМПЕШТА Пливачка се онесвести и потона, едвај ја спасија

ДРАМА ВО БУДИМПЕШТА Пливачка се онесвести и потона, едвај ја спасија

Американската натпреварувачка во синхронизирано пливање Анита Алварез колабираше за време на нејзиниот настап на Светското првенство во Будимпешта, Унгарија. Немилиот настан се случи во текот на вчерашниот натпреварувачки ден за време на финалето на слободната програма на солистите. Животот на 25-годишната Американка на која и се слоши и почна да се

Избегната трагедија, пливачката Алварез спасена од тренерот, загуби свест во базенот

Избегната трагедија, пливачката Алварез спасена од тренерот, загуби свест во базенот

Избегната голема спортска трагедија, Американката Анита Алварез беше спасена од дното на базенот од својот тренер за време на Светското првенство во водени спортови во Будимпешта. Алварез престанала да дише и потона во базенот, веднаш по завршувањето на својот настап во финалето на Светското првенство во водени спортови во Будимпешта, а во дисциплината

Американска пливачка спасена од давење на Светското првенство во Будимпешта

Американска пливачка спасена од давење на Светското првенство во Будимпешта

Американската репрезентативка во уметничко пливање Анита Алварез беше спасена од дното на базенот од својот тренер за време на Светското првенство во водени спортови во Будимпешта. Дваесет и петгодишната Алварез престана да дише и потона во базенот откако го заврши својот настап во финалето. Нејзиниот тренер Андреа Фуентес ја извади Алварез на површината,

Пливачка почна да се дави на СП во Будимпешта: Тренерката ѝ го спаси животот

Пливачка почна да се дави на СП во Будимпешта: Тренерката ѝ го спаси животот

Пливачка почна да се дави на СП во Будимпешта: Тренерката ѝ го спаси животот (ВИДЕО) Американската натпреварувачка во синхронизирано пливање Анита Алварез колабираше за време на нејзиниот настап на Светското првенство во Будимпешта, Унгарија. Немилиот настан се случи во текот на вчерашниот натпреварувачки ден за време на финалето на слободната програма

Пливачка се давеше на СП во Будимпешта: Тренерката ѝ го спаси животот

Пливачка се давеше на СП во Будимпешта: Тренерката ѝ го спаси животот

Американската натпреварувачка во синхронизирано пливање Анита Алварез колабираше за време на нејзиниот настап на Светското првенство во Будимпешта, Унгарија. Немилиот настан се случи во текот на вчерашниот натпреварувачки ден за време на финалето на слободната програма на солистите. Животот на 25-годишната Американка на која и се слоши и почна да се