притисни ентер »

Неверојатна глетка видлива и од вселената: Погледнете ги синхронизираните вештини на младите кунг фу мајстори од Шаолин академијата

Неверојатна глетка видлива и од вселената: Погледнете ги синхронизираните вештини на младите кунг фу мајстори од Шаолин академијата

Кунг фу академијата на Шаолин храмот е една од најпознатите академии во светот, преку која се следат чекорите на кинеските предци, кунг фу мајсторите. Кунг фу академијата на Шаолин претставува долгогодишнаа традиција во едуцирањето на најмладите во оваа кинеска боречка вештина. Она што е особено интересно е што нивната изведба е видлива и од вселената