притисни ентер »

Уапсен сопственик на кафеана, во која танчерки ги забавувале гостите
Уапсен сопственик на кафеана, во која танчерки ги забавувале гостите

Уапсен сопственик на кафеана, во која танчерки ги забавувале гостите

Во средата, од 22.15 часот до 23.45 часот, полициски службеници од СВР Тетово во координација со инспектори од Државниот пазарен инспекторат извршиле контрола во угостителски објект во село Желино, тетовско, сопственост на З.С.(49) од истото село. При контролата било констатирано дека објектот работи спротивно на прописите на Владата донесени за работа

Затворен локал во Тетовско – работел и покрај забраната, а 13 девојки ги забавувале гостите

Затворен локал во Тетовско – работел и покрај забраната, а 13 девојки ги забавувале гостите

Полицијата синоќа во 23.45 часот извршила контрола во локал во селото Желино, Тетовско, кој работел спротивно на прописите на Владата донесени за угостителските објекти во време на епидемија. Во објектот биле затекнати 19 гости и 13 девојки кои ги забавувале. Од девојките, осум биле државјанки на Република Албанија и пет македонски државјанки. „Сопственикот

13 девојки забавувале гости во ресторан кој работел надвор од дозволеното работно време

13 девојки забавувале гости во ресторан кој работел надвор од дозволеното работно време

Тетовската полиција ноќеска од 22.15 часот до 23.45 часот во координација со инспектори од Државниот пазарен инспекторат извршиле контрола во локал во Желино при што се приведени 14 лица поради работа спротивно на прописи во време на епидемија. –Во објектот биле затекнати 19 лица – гости и 13 женски лица кои ги забавувале гостите. Од нив осум биле

Затворен локал во Тетовско каде што 13 девојки забавувале 19 гости

Затворен локал во Тетовско каде што 13 девојки забавувале 19 гости

Фото: Илустрација Полицијата синоќа во 23.45 часот извршила контрола во локал во селото Желино, Тетовско, кој работел спротивно на прописите на Владата донесени за угостителските објекти во време на епидемија. Во објектот биле затекнати 19 гости и 13 девојки кои ги забавувале. Од девојките, осум биле државјанки на Република Албанија и пет македонски

Затворен локал во Тетовско – работел и покрај забраната, а 13 девојки ги забавувале гостите

Затворен локал во Тетовско – работел и покрај забраната, а 13 девојки ги забавувале гостите

Полицијата синоќа во 23.45 часот извршила контрола во локал во селото Желино, Тетовско, кој работел спротивно на прописите на Владата донесени за угостителските објекти во време на епидемија. Во објектот биле затекнати 19 гости и 13 девојки кои ги забавувале. Од девојките, осум биле државјанки на Република Албанија и пет македонски државјанки. „Сопственикот

КЛУЧ на врата за објект во кој се ФАТЕНИ танчарки

КЛУЧ на врата за објект во кој се ФАТЕНИ танчарки

Синоќа во периодот од 22:15 часот до 23:45 часот, полициски службеници од СВР Тетово во координација со инспектори од Државниот пазарен инспекторат извршиле контрола во угостителски објект во с.Желино, Тетовско, сопственост на З.С.(49) од с.Желино. При контролата било констатирано дека објектот работи спротивно на прописите на Владата донесени за работа

13 девојки забавувале гости во ресторан кој работел надвор од дозволеното работно време

13 девојки забавувале гости во ресторан кој работел надвор од дозволеното работно време

Тетовската полиција ноќеска од 22.15 часот до 23.45 часот во координација со инспектори од Државниот пазарен инспекторат извршиле контрола во локал во Желино при што се приведени 14 лица поради работа спротивно на прописи во време на епидемија. –Во објектот биле затекнати 19 лица – гости и 13 женски лица кои ги забавувале гостите. Од нив осум биле

Во Желино лишени од слобода 13 девојки и сопственик на кафеана

Во Желино лишени од слобода 13 девојки и сопственик на кафеана

При контрола во угостителски објект во Желино било констатирано дека се прекршени здравствените протоколи - биле затекнати 19 гости и 13 девојки кои ги забавувале гостите. Осум биле државјанки на Албанија, пет на Македонија. Сопственикот и девојките се лишени од слобода, информира МВР. При контрола во угостителски објект во Желино било констатирано

КЛУЧ на врата за објект во кој се ФАТЕНИ танчарки

КЛУЧ на врата за објект во кој се ФАТЕНИ танчарки

Синоќа во периодот од 22:15 часот до 23:45 часот, полициски службеници од СВР Тетово во координација со инспектори од Државниот пазарен инспекторат извршиле контрола во угостителски објект во с.Желино, Тетовско, сопственост на З.С.(49) од с.Желино. При контролата било констатирано дека објектот работи спротивно на прописите на Владата донесени за работа