притисни ентер »

Во Куманово уапсени крадци на обувки и бела техника
Во Куманово уапсени крадци на обувки и бела техника

Во Куманово уапсени крадци на обувки и бела техника

Во текот на неделава кумановската полиција презеде повеќе акттивности за разрешување на случаи во врска со тешки кражби од куќи и станови. На 12 февруари врз основа на судска наредба, извршен бил претрес во дом на 47-годишен кумановец, при што се пронајдени и одземени електричен шпорет и машина за перење, додека од неговиот 16-годишен син одземени

КУМАНОВЦИ ПРАВЕЛЕ РШУМ ПО СТАНОВИ И КУЌИ - краделе машини, шпорети, но и чевли

КУМАНОВЦИ ПРАВЕЛЕ РШУМ ПО СТАНОВИ И КУЌИ - краделе машини, шпорети, но и чевли

Кумановци, татко и син, по станови и куќи во градот краделе електрични предмети и бела техника, но и чевли. Полицијата сето ова што било украдено го открила во нивниот стан и го привела шеснаесет годишниот син. „Во текот на изминатата недела СВР Куманово преземаше мерки и реализираше контроли за повеќе кривични дела „тешки кражби“ од куќи и станови

Сторени се повеќе кривични дела „тешки кражби“ од куќи и станови во Куманово

Сторени се повеќе кривични дела „тешки кражби“ од куќи и станови во Куманово

Од СВР Куманово преземани се мерки поради повеќе кривични дела „тешки кражби“ од куќи и станови. Врз основа на издадена судска наредба, е извршен претрес во домот на Р.М (47), при што се пронајдени и одземени електричен шпорет и машина за перење, додека од неговиот 16-годишен син одземени се 20 пара машки и женски обувки. Истиот ден е извршен претрес

Во Куманово уапсени крадци на обувки и бела техника

Во Куманово уапсени крадци на обувки и бела техника

Во текот на неделава кумановската полиција презеде повеќе акттивности за разрешување на случаи во врска со тешки кражби од куќи и станови. На 12 февруари, врз основа на судска наредба, извршен бил претрес во дом на 47-годишен кумановец, при што се пронајдени и одземени електричен шпорет и машина за перење, додека од неговиот 16-годишен син одземени

Приведени кумановци поради кражби во куќи и станови

Приведени кумановци поради кражби во куќи и станови

Електрични апарати за домаќинство и машки и женски обувки, пронајдени се при претрес на домовите на двајца кумановци. Во текот на изминатата недела СВР Куманово преземаше мерки и реализираше повеќе кривични дела „тешки кражби“ од куќи и станови. На 12.02.2020, врз основа на судска наредба, извршен е претрес во домот на Р.М.(47) од Куманово, при што

Во Куманово уапсени крадци на обувки и бела техника

Во Куманово уапсени крадци на обувки и бела техника

Во текот на неделава кумановската полиција презеде повеќе акттивности за разрешување на случаи во врска со тешки кражби од куќи и станови. На 12 февруари, врз основа на судска наредба, извршен бил претрес во дом на 47-годишен кумановец, при што се пронајдени и одземени електричен шпорет и машина за перење, додека од неговиот 16-годишен син одземени

Фатени крадци во Куманово, најдени машина за перење, шпорет, обувки...

Фатени крадци во Куманово, најдени машина за перење, шпорет, обувки...

Кумановската полиција вчера при претрес со судска наредба на домот на Р.М. (47) пронајде електричен шпорет и машина за перење, а од неговиот 16-годишен син одземени се 20 пара машки и женски обувки. Кумановската полиција вчера при претрес со судска наредба на домот на Р.М. (47) пронајде електричен шпорет и машина за перење, а од неговиот 16-годишен

Тинејџер извршил серија тешки кражби: Крадел чевли низ Куманово

Тинејџер извршил серија тешки кражби: Крадел чевли низ Куманово

Во текот на изминатата недела СВР Куманово преземаше мерки и реализираше повеќеакции за расчистување на кривични дела „тешки кражби“ од куќи и станови. На 12 февруари, врз основа на судска наредба, извршен е претрес во домот на Р.М. (47) од Куманово, при што се пронајдени и одземени електричен шпорет и машина за перење, додека од неговиот 16-годишен

По претрес на домот на кумановец, уапсен 16- годишник во присуство на неговата мајка

По претрес на домот на кумановец, уапсен 16- годишник во присуство на неговата мајка

Во текот на изминатата недела СВР Куманово преземаше мерки и реализираше повеќе кривични дела „тешки кражби“ од куќи и станови. На 12.02.2020, врз основа на судска наредба, извршен е претрес во домот на Р.М.(47) од Куманово, при што се пронајдени и одземени електричен шпорет и машина за перење, додека од неговиот 16-годишен син одземени се 20 пара

Уапсени татко и малолетен син (16) од Куманово заради тешки кражби од куќи и станови

Уапсени татко и малолетен син (16) од Куманово заради тешки кражби од куќи и станови

Во текот на изминатата недела СВР Куманово преземаше мерки и реализираше повеќе кривични дела „тешки кражби“ од куќи и станови. Завчера, врз основа на судска наредба, извршен е претрес во домот на Р.М.(47) од Куманово, при што се пронајдени и одземени електричен шпорет и машина за перење, додека од неговиот 16-годишен син одземени се 20 пара машки