притисни ентер »

МОН: 60 проценти од студентите ги подигнале платежните картички за субвенциониран студентски оброк
МОН: 60 проценти од студентите ги подигнале платежните картички за субвенциониран студентски оброк

МОН: 60 проценти од студентите ги подигнале платежните картички за субвенциониран студентски оброк

Министерството за образование и наука во реализација на мерката – субвенциониран студентски оброк, истакна дека досега околу 60 проценти од студентите кои ги исполниле условите за остварување на ова право, ја подигнале наменската платежна картичка преку која единствено можат да се користат средствата кои им следуваат. - Министерството за образование

МОН: 60 проценти од студентите ги подигнале наменските платежни картички за субвенциониран студентски оброк

МОН: 60 проценти од студентите ги подигнале наменските платежни картички за субвенциониран студентски оброк

Согласно информациите од „Шпаркасе Банка“, партнер на Министерството за образование и наука во реализација на мерката – субвенциониран студентски оброк, досега околу 60 проценти од студентите кои ги исполниле условите за остварување на ова право, ја подигнале наменската платежна картичка преку која единствено можат да се користат средствата кои им

60% од студентите ги подигнале картичките за субвенциониран студентски оброк, МОН ги повика останатите да постапат поскоро

60% од студентите ги подигнале картичките за субвенциониран студентски оброк, МОН ги повика останатите да постапат поскоро

Околу 60% од студентите кои ги исполниле условите ја подигнале наменската платежна картичка за субвенциониран студентски оброк преку која единствено можат да се користат средствата кои им следуваат, соопшти Министерството за образование и наука (МОН), според информациите на „Шпаркасе банка“. Од ресорното министерство упатија и апел до сите останати

МОН: 60 проценти од студентите ги подигнале платежните картички за субвенциониран студентски оброк

МОН: 60 проценти од студентите ги подигнале платежните картички за субвенциониран студентски оброк

Согласно информациите од „Шпаркасе Банка“, партнер на Министерството за образование и наука во реализација на мерката субвенциониран студентски оброк, досега околу 60 проценти од студентите кои ги исполниле условите, ја подигнале наменската платежна картичка преку која можат да се користат средствата за оваа намена. Министерството за образование и

МОН: 60 проценти од студентите ги подигнале наменските платежни картички за субвенциониран студентски оброк

МОН: 60 проценти од студентите ги подигнале наменските платежни картички за субвенциониран студентски оброк

Согласно информациите од „Шпаркасе Банка“, партнер на Министерството за образование и наука во реализација на мерката – субвенциониран студентски оброк, досега околу 60 проценти од студентите кои ги исполниле условите за остварување на ова право, ја подигнале наменската платежна картичка преку која единствено можат да се користат средствата кои им

МОН: 60% од студентите ги подигнале наменските платежни картички за субвенциониран оброк

МОН: 60% од студентите ги подигнале наменските платежни картички за субвенциониран оброк

Согласно информациите од Шпаркасе Банка, партнер на Министерството за образование и наука во реализација на мерката – субвенциониран студентски оброк, досега околу 60% од студентите кои ги исполниле условите за остварување на ова право, ја подигнале наменската платежна картичка преку која единствено можат да се користат средствата кои им следуваат

МОН: Речиси 60 проценти од студентите ги подигнале платежните картички за субвенциониран студентски оброк

МОН: Речиси 60 проценти од студентите ги подигнале платежните картички за субвенциониран студентски оброк

МОН: Речиси 60 проценти од студентите ги подигнале платежните картички за субвенциониран студентски оброк К.И. Пред 4 минути Студент со индекс / Фото: „Слободен печат“/Драган Митрески Наменските платежни картички наменети за субвенциониран студентски оброк досега ги подигнале околу 60 отсто од студентите кои ги исполниле условите. Министерството за

МОН: 60% од студентите ги подигнале наменските платежни картички за субвенциониран студентски оброк

МОН: 60% од студентите ги подигнале наменските платежни картички за субвенциониран студентски оброк

Согласно информациите од Шпаркасе Банка, партнер на Министерството за образование и наука во реализација на мерката – субвенциониран студентски оброк, досега околу 60% од студентите кои ги исполниле условите за остварување на ова право, ја подигнале наменската платежна картичка преку која единствено можат да се користат средствата кои им следуваат