притисни ентер »

СКАНДАЛОЗНА! Нема крај на бламирање после снимката: Слобода го шутирала кучето, па се обидела да се оправда

СКАНДАЛОЗНА! Нема крај на бламирање после снимката: Слобода го шутирала кучето, па се обидела да се оправда

Скандалозно однесување на глумицата! Глумицата Слобода Мичаловиќ е во центар на јавноста после скандалот за кој брујат социјалните мрежи. Таа шетајќи го своето милениче, застанала во мометнт кога поминувало кола, а потоа го шутнала кучето да му даде до знаење дека треба да тргне. Вакви реакции Слобода не покажувале предходно, и нејзините фанови се

Слобода Мичаловиќ  се правда за вчерашната папарацо снимка !

Слобода Мичаловиќ се правда за вчерашната папарацо снимка !

Скандалозно однесување на глумицата! Глумицата Слобода Мичаловиќ е во центар на јавноста после скандалот за кој брујат социјалните мрежи. Таа шетајќи го своето милениче, застанала во мометнт кога поминувало кола, а потоа го шутнала кучето да му даде до знаење дека треба да тргне. Вакви реакции Слобода не покажувале предходно, и нејзините фанови се

Глумицата Слобода Мичаловиќ го шутирше своето куче: Какво разочарување од толку убава жена

Глумицата Слобода Мичаловиќ го шутирше своето куче: Какво разочарување од толку убава жена

Српската глумицата Слобода Милошевиќ неодамна на својот Инстаграм се  пофали дека има куче. Таа и нејзиниот сопруг, актерот Вин Ќетковиќ во јавноста се претставуваат како љубители на животни, меѓутоа, камера на “Папарац лов“ ја снимиле во една понаква ситуација Bože koliko prelepa žena Sloboda Mićalović šutira psa pic.twitter.com/nmavLhJtFv — hypatia

Глумицата Слобода Мичаловиќ го шутирше своето куче: Какво разочарување од толку убава жена

Глумицата Слобода Мичаловиќ го шутирше своето куче: Какво разочарување од толку убава жена

Српската глумицата Слобода Милошевиќ неодамна на својот Инстаграм се  пофали дека има куче. Таа и нејзиниот сопруг, актерот Вин Ќетковиќ во јавноста се претставуваат како љубители на животни, меѓутоа, камера на “Папарац лов“ ја снимиле во една понаква ситуација Bože koliko prelepa žena Sloboda Mićalović šutira psa pic.twitter.com/nmavLhJtFv — hypatia

Глумицата Слобода Мичаловиќ го шутирше своето куче: Какво разочарување од толку убава жена

Глумицата Слобода Мичаловиќ го шутирше своето куче: Какво разочарување од толку убава жена

Српската глумицата Слобода Милошевиќ неодамна на својот Инстаграм се  пофали дека има куче. Таа и нејзиниот сопруг, актерот Вин Ќетковиќ во јавноста се претставуваат како љубители на животни, меѓутоа, камера на “Папарац лов“ ја снимиле во една понаква ситуација Bože koliko prelepa žena Sloboda Mićalović šutira psa pic.twitter.com/nmavLhJtFv — hypatia

Папарацo снимка: Слобода Мичаловиќ го шутира своето куче на улица (фото/видео)

Папарацo снимка: Слобода Мичаловиќ го шутира своето куче на улица (фото/видео)

Убавата глумица ги шокирала своите фанови. Глумицата Слобода Милошевиќ неодамна на својот Инстаграм го покажала новиот член на семејството. Познатиот глумечки пар Четкович-Мичаловиќ во јавноста се претставуваат како љубители на животни, меѓутоа, камера на “Папарац лов“ ја снимиле во една ситуација која не е за пофалба. Овој пат Слобода направила нешто

Шокантна сцена: Познатата српска глумица снимена како го клоца кучето среде бел ден во центарот на Белград

Шокантна сцена: Познатата српска глумица снимена како го клоца кучето среде бел ден во центарот на Белград

Шокантна сцена: Познатата српска глумица снимена како го клоца кучето среде бел ден во центарот на Белград (ВИДЕО) Една од  најпознатите српски актерки, Слобода Слоба Миќаловиќ, луѓето едноставно ја обожаваат, но по оваа сцена, веројатно многумина ќе го сменат своето мислење за неа. Имено, Слобода неодамна зеде домашно милениче, а сега беше снимена

БРУКА И СРАМОТА! Слобода Мичаловиќ го шутира своето куче на улица (фото/видео)

БРУКА И СРАМОТА! Слобода Мичаловиќ го шутира своето куче на улица (фото/видео)

Убавата глумица ги шокирала своите фанови. Глумицата Слобода Милошевиќ неодамна на својот Инстаграм го покажала новиот член на семејството. Познатиот глумечки пар Четкович-Мичаловиќ во јавноста се претставуваат како љубители на животни, меѓутоа, камера на “Папарац лов“ ја снимиле во една ситуација која не е за пофалба. Овој пат Слобода направила нешто