притисни ентер »

Марк Маркез: Јас ја донесов последната одлука
Марк Маркез: Јас ја донесов последната одлука

Марк Маркез: Јас ја донесов последната одлука

Надвор од трките во последните седум месеци, повредениот MotoGP шампион, Марк Маркез, признава дека згрешил што прерано се вратил на патеката. Надвор од трките во последните седум месеци, повредениот MotoGP шампион, Марк Маркез, признава дека згрешил што прерано се вратил на патеката. Поранешниот шампион признава дека самиот тој е виновен за компликациите