притисни ентер »

Влегле со пиштоли – вооружен грабеж во Скопје
Влегле со пиштоли – вооружен грабеж во Скопје

Влегле со пиштоли – вооружен грабеж во Скопје

Во 20 часот било пријавено дека во маркет на улицата „Методија Митевски“ во Скопје три лица од кои едниот се заканил со пиштол, од вработените одзеле околу 23 илјади денари. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Вооружени лица ограбиле маркет во Скопје

Вооружени лица ограбиле маркет во Скопје

Доцна синоќа на улицата Методија Митевски во Скопје се слуќил грабеж, информираат од полицијата. Три лица, од кои едниот се заканувал со пиштол, влегле во маркетот и од вработениет одзеле околу 23 илјади денари. Од МВР посочија дека се преземаат мерки за расчистување на случајот. извор: Makfax

Вооружени лица ограбиле маркет во Скопје

Вооружени лица ограбиле маркет во Скопје

Доцна синоќа на улицата Методија Митевски во Скопје се слуќил грабеж, информираат од полицијата. Три лица, од кои едниот се заканувал со пиштол, влегле во маркетот и од вработениет одзеле околу 23 илјади денари. Од МВР посочија дека се преземаат мерки за расчистување на случајот. извор: Makfax

Вооружени лица ограбиле маркет во Скопје

Вооружени лица ограбиле маркет во Скопје

Доцна синоќа на улицата Методија Митевски во Скопје се слуќил грабеж, информираат од полицијата. Три лица, од кои едниот се заканувал со пиштол, влегле во маркетот и од вработениет одзеле околу 23 илјади денари. Од МВР посочија дека се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Ограбен маркет во Скопје

Ограбен маркет во Скопје

Три лица, од кои едниот се заканувал со пиштол, влегле во маркетот и од вработениот одзеле околу 23.000 денари. Синоќа на улицата „Методија Митевски“ во Скопје се случил грабеж. Три лица, од кои едниот се заканувал со пиштол, влегле во маркетот и од вработениот одзеле околу 23.000 денари. Од МВР посочија дека се преземаат мерки за расчистување на случајот

Вооружени лица ограбиле маркет во Скопје

Вооружени лица ограбиле маркет во Скопје

Доцна синоќа на улицата Методија Митевски во Скопје се слуќил грабеж, информираат од полицијата. Три лица, од кои едниот се заканувал со пиштол, влегле во маркетот и од вработениет одзеле околу 23 илјади денари. Од МВР посочија дека се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Влегле со пиштоли - вооружен грабеж во Скопје

Влегле со пиштоли - вооружен грабеж во Скопје

Во 20 часот било пријавено дека во маркет на улицата „Методија Митевски“ во Скопје три лица од кои едниот се заканил со пиштол, од вработените одзеле околу 23 илјади денари. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Вооружени лица ограбиле маркет во Скопје

Вооружени лица ограбиле маркет во Скопје

Доцна синоќа на улицата Методија Митевски во Скопје се слуќил грабеж, информираат од полицијата. Три лица, од кои едниот се заканувал со пиштол, влегле во маркетот и од вработениет одзеле околу 23 илјади денари. Од МВР посочија дека се преземаат мерки за расчистување на случајот.

МВР Билтен (ДПЛ)

МВР Билтен (ДПЛ)

На 11.01.2019 година во 20 ч. било пријавено дека во маркет на улицата „Методија Митевски“ во Скопје три лица од кои едниот се заканил со пиштол, од вработените одзеле околу 23 илјади денари. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Вооружени лица ограбиле маркет во Скопје

Вооружени лица ограбиле маркет во Скопје

Доцна синоќа на улицата Методија Митевски во Скопје се слуќил грабеж, информираат од полицијата. Три лица, од кои едниот се заканувал со пиштол, влегле во маркетот и од вработениет одзеле околу 23 илјади денари. Од МВР посочија дека се преземаат мерки за расчистување на случајот.