притисни ентер »

Синот на Аца Илиќ ист како татко му
Синот на Аца Илиќ ист како татко му

Синот на Аца Илиќ ист како татко му

Популарните српски фолк-пејачи Билјана Јевтиќ и Аца Илиќ, кои се скоро 30 години во брак, имаат едно дете, 20-годишниот син Иван. Иако не сака да се појавува во јавноста, Аца повремено објавува негови слики, а од пријателите добива комплименти дека синот е негова копија. Популарниот пејач, иако горд на синот, открива дека Иван се срами да пее и дека

Синот на Аца Илиќ ист како татко му

Синот на Аца Илиќ ист како татко му

Популарните српски фолк-пејачи Билјана Јевтиќ и Аца Илиќ, кои се скоро 30 години во брак, имаат едно дете, 20-годишниот син Иван. Иако не сака да се појавува во јавноста, Аца повремено објавува негови слики, а од пријателите добива комплименти дека синот е негова копија. Популарниот пејач, иако горд на синот, открива дека Иван се срами да пее и дека