притисни ентер »

Борбата на Заев допрва почнува
Борбата на Заев допрва почнува

Борбата на Заев допрва почнува

Честитките упатени кон Заев за почеток на нова, голема иднина по Преспанскиот договор, мора да му станат и аларм за почеток на ставање и на еден друг крај, освен на оној некрофилски акроним од ФИРОМ. Мора да се објави и крај на груевизмот во оваа земја. Претпоставувам дека и самиот знае, без да му се кажува секојдневно- груевизмот е длабоко всаден