притисни ентер »

Фанови на Мајкл Џексон ги тужат мажите што го обвинија пејачот за злоставување
Фанови на Мајкл Џексон ги тужат мажите што го обвинија пејачот за злоставување

Фанови на Мајкл Џексон ги тужат мажите што го обвинија пејачот за злоставување

Три групи обожаватели на Мајкл Џексон ги тужеле за клевета  во Франција Вејд Робсон и Џејмс Сејфчук, кои тврдат дека поп-пејачот ги злоставувал кога биле деца. Иако не се француски државјани, против нив е поднесена тужба во Франција бидејќи во таа земја со закон е забрането да се изнесуваат кривични обвинувања против починати лица, пишува „Си-ен-ен“

Фанови на Мајкл Џексон ги тужат неговите наводни жртви

Фанови на Мајкл Џексон ги тужат неговите наводни жртви

Три групи обожаватели на Мајкл Џексон ги тужеле за клевета пред француски суд двете жртви, Вејд Робсон и Џејмс Сејфчук, кои наводно поп пејачот ги злоставувал. Робсон и Сејфчук, кои сега имаат 41 и 37 години, го обвиниле Џексон во четиричасовниот документарец дека наводно долги години сексуално ги злоставувал додека биле малолетни, во 80. и 90. години

Фанови на Мајкл Џексон ги тужат неговите наводни жртви

Фанови на Мајкл Џексон ги тужат неговите наводни жртви

Три групи обожаватели на Мајкл Џексон ги тужеле за клевета пред француски суд двете жртви, Вејд Робсон и Џејмс Сејфчук, кои наводно поп пејачот ги злоставувал. Робсон и Сејфчук, кои сега имаат 41 и 37 години, го обвиниле Џексон во четиричасовниот документарец дека наводно долги години сексуално ги злоставувал додека биле малолетни, во 80те и 90те години

Фанови на Мајкл Џексон ги тужат неговите наводни жртви

Фанови на Мајкл Џексон ги тужат неговите наводни жртви

Три групи обожаватели на Мајкл Џексон ги тужеле за клевета пред француски суд двете жртви, Вејд Робсон и Џејмс Сејфчук, кои наводно поп пејачот ги злоставувал. Робсон и Сејфчук, кои сега имаат 41 и 37 години, го обвиниле Џексон во четиричасовниот документарец дека наводно долги години сексуално ги злоставувал додека биле малолетни, во 80. и 90. години

Фанови на Мајкл Џексон ги тужат неговите наводни жртви

Фанови на Мајкл Џексон ги тужат неговите наводни жртви

Обожаватели на Мајкл Џексон ги тужеле за клевета пред француски суд двете жртви, Вејд Робсон и Џејмс Сејфчук, кои наводно поп пејачот ги злоставувал. Робсон и Сејфчук, кои сега имаат 41 и 37 години, го обвиниле Џексон во четиричасовниот документарец дека наводно долги години сексуално ги злоставувал додека биле малолетни, во 80. и 90. години од минатиот

Фанови на Мајкл Џексон ги тужат неговите наводни жртви

Фанови на Мајкл Џексон ги тужат неговите наводни жртви

Три групи обожаватели на Мајкл Џексон ги тужеле за клевета пред француски суд двете жртви, Вејд Робсон и Џејмс Сејфчук, кои наводно поп пејачот ги злоставувал. Робсон и Сејфчук, кои сега имаат 41 и 37 години, го обвиниле Џексон во четиричасовниот документарец дека наводно долги години сексуално ги злоставувал додека биле малолетни, во 80. и 90. години

Фанови на Мајкл Џексон ги тужат неговите наводни жртви

Фанови на Мајкл Џексон ги тужат неговите наводни жртви

Три групи обожаватели на Мајкл Џексон ги тужеле за клевета пред француски суд двете жртви, Вејд Робсон и Џејмс Сејфчук, кои наводно поп пејачот ги злоставувал. Робсон и Сејфчук, кои сега имаат 41 и 37 години, го обвиниле Џексон во четиричасовниот документарец дека наводно долги години сексуално ги злоставувал додека биле малолетни, во 80. и 90. години

Фанови на Мајкл Џексон ги тужат неговите наводни жртви

Фанови на Мајкл Џексон ги тужат неговите наводни жртви

Париз, 14 јули 2019 (МИА) – Три групи обожаватели на Мајкл Џексон ги тужеле за клевета пред француски суд двете жртви, Вејд Робсон и Џејмс Сејфчук, кои наводно поп пејачот ги злоставувал. Робсон и Сејфчук, кои сега имаат 41 и 37 години, го обвиниле Џексон во четиричасовниот документарец дека наводно долги години сексуално ги злоставувал додека биле

Фанови на Мајкл Џексон ги тужат неговите наводни жртви

Фанови на Мајкл Џексон ги тужат неговите наводни жртви

Фанови на Мајкл Џексон ги тужат неговите наводни жртви Три групи обожаватели на Мајкл Џексон ги тужеле за клевета пред француски суд двете жртви, Вејд Робсон и Џејмс Сејфчук, кои наводно поп пејачот ги злоставувал. Робсон и Сејфчук, кои сега имаат 41 и 37 години, го обвиниле Џексон во четиричасовниот документарец дека наводно долги години сексуално

Фанови на Мајкл Џексон ги тужат неговите наводни жртви

Фанови на Мајкл Џексон ги тужат неговите наводни жртви

Три групи обожаватели на Мајкл Џексон ги тужеле за клевета пред француски суд двете жртви, Вејд Робсон и Џејмс Сејфчук, кои наводно поп пејачот ги злоставувал. Робсон и Сејфчук, кои сега имаат 41 и 37 години, го обвиниле Џексон во четиричасовниот документарец дека наводно долги години сексуално ги злоставувал додека биле малолетни, во 80. и 90. години