притисни ентер »

Запленети стебла од марихуана во атарот на делчевското село Град
Запленети стебла од марихуана во атарот на делчевското село Град

Запленети стебла од марихуана во атарот на делчевското село Град

Запленети се стебла од марихуана во атарот на делчевското село Град. Стеблата биле пронајдени во координирана акција на делчевската полиција и Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност Штип и се предадени на вештачење од страна на јавен обвинител. – Стеблата со марихуана се пронајдени во месноста ,,Суви дол” во атарот на делчевското

Запленети стебла од марихуана во атарот на делчевското село Град

Запленети стебла од марихуана во атарот на делчевското село Град

Запленети се стебла од марихуана во атарот на делчевското село Град. Стеблата биле пронајдени во координирана акција на делчевската полиција и Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност Штип и се предадени на вештачење од страна на јавен обвинител. – Стеблата со марихуана се пронајдени во месноста ,,Суви дол” во атарот на делчевското

Пронајдени 112 стебла канабис во делчевско

Пронајдени 112 стебла канабис во делчевско

Во делчевското село  Град, во месноста Суви дол полицијата пронајде насад со 112 стебла „Канабис сатива“. Стеблата се со висина од 75 см до три метри. Стеблата се подигнати за вештачење, а се преземаат и дополнителни мерки и активности со цел расчистување на случајот.

Запленети стебла од марихуана во атарот на делчевското село Град

Запленети стебла од марихуана во атарот на делчевското село Град

Запленети се стебла од марихуана во атарот на делчевското село Град. Стеблата биле пронајдени во координирана акција на делчевската полиција и Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност Штип и се предадени на вештачење од страна на јавен обвинител. – Стеблата со марихуана се пронајдени во месноста ,,Суви дол” во атарот на делчевското

Запленети стебла од марихуана во атарот на делчевското село Град

Запленети стебла од марихуана во атарот на делчевското село Град

Запленети се стебла од марихуана во атарот на делчевското село Град. Стеблата биле пронајдени во координирана акција на делчевската полиција и Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност Штип и се предадени на вештачење од страна на јавен обвинител. Делчево, 1 август 2020 (МИА) – Запленети се стебла од марихуана во атарот на

Пронајдени 112 стебла канабис во делчевско

Пронајдени 112 стебла канабис во делчевско

Во делчевското село  Град, во месноста Суви дол полицијата пронајде насад со 112 стебла „Канабис сатива“. Стеблата се со висина од 75 см до три метри. Стеблата се подигнати за вештачење, а се преземаат и дополнителни мерки и активности со цел расчистување на случајот.

Запленети стебла од марихуана во атарот на делчевското село Град

Запленети стебла од марихуана во атарот на делчевското село Град

Делчево, 1 август 2020 () – Запленети се стебла од марихуана во атарот на делчевското село Град. Стеблата биле пронајдени во координирана акција на делчевската полиција и Одделот за криминалистичка полиција при Бирото за јавна безбедност Штип и се предадени на вештачење од страна на јавен обвинител. – Стеблата со марихуана се пронајдени во месноста

Пронајдени 112 стебла канабис во делчевско

Пронајдени 112 стебла канабис во делчевско

Во делчевското село  Град, во месноста Суви дол полицијата пронајде насад со 112 стебла „Канабис сатива“. Стеблата се со висина од 75 см до три метри. Стеблата се подигнати за вештачење, а се преземаат и дополнителни мерки и активности со цел расчистување на случајот.