притисни ентер »

„А бе ти, имаш намера да ме гушнеш некогаш?“: Џамбазов и Илина слават една година љубов, Игор открива како ја започнале врската

„А бе ти, имаш намера да ме гушнеш некогаш?“: Џамбазов и Илина слават една година љубов, Игор открива како ја започнале врската

Романтично сеќавање на првата гушка. Омилениот пар на македонската сцена прославуваат една година откако се во љубовна врска. Пред една година се спои неспоивото, се вљуби невљубивото, е реченицата со која шоуменот ја опиша врската со алпиниската Илина Арсова. Врска за која, поради активното споделување фотографии на социјалните мрежи, мислиме дека

Игор и Илина прославија една година врска: „Лани на овој ден, Илина се заврте кон мене и ми кажа: А бе ти, имаш намера да ме гушнеш некогаш?“

Игор и Илина прославија една година врска: „Лани на овој ден, Илина се заврте кон мене и ми кажа: А бе ти, имаш намера да ме гушнеш некогаш?“

Македонскиот шоумен Игор Џамбазов и алпинистката Илина Арсова уживаат во својата љубов и буквално се неразделни. Ниту двајцата не ја кријат својата среќа и често објавуваат заеднички фотографии на своите профили на социјалните мрежи, а фановите во коментари им посочуваат дека тие се совршени еден за друг. Сега парот има огромна причина за славење бидејќи

Како Илина му се додворувала на Игор Џамбазов пред една година: А бе ти, имаш намера да ме гушнеш некогаш?

Како Илина му се додворувала на Игор Џамбазов пред една година: А бе ти, имаш намера да ме гушнеш некогаш?

Маестралниот Игор Џамбазов покрај тоа што е врвен актер и шоумен, се повеќе станува познат и како голем романтичар. Игор Џамбазов и Илина Арсова несомнено се омилениот пар на македонската јавност. И двајцата се активни на социјалните мрежи и умешно знаат да ги радуваат своите обожаватели и пријатели со заедничките фотографии и видеа, взаемната поддршка

Игор Џамбазов и Илина прославија една година љубов: „Побара да ја гушнам и таа гушка трае и ден денес!“

Игор Џамбазов и Илина прославија една година љубов: „Побара да ја гушнам и таа гушка трае и ден денес!“

Македонскиот шоумен Игор Џамбазов и алпинистката Илина Арсова секојдневно уживаат во својата љубов и заеднички моменти. Откако ја започнаа врска тие секој момент го поминуваат заедно и буквално се наразделни. Парот не ја крие својата среќа, па често на социјалните мрежи знаат да споделат заеднички фотографии. Деновиве, пак, Илина и Игор ја прославија

Игор и Илина прославија една година врска: „Лани на овој ден, Илина се заврте кон мене и ми кажа: А бе ти, имаш намера да ме гушнеш некогаш?“

Игор и Илина прославија една година врска: „Лани на овој ден, Илина се заврте кон мене и ми кажа: А бе ти, имаш намера да ме гушнеш некогаш?“

Македонскиот шоумен Игор Џамбазов и алпинистката Илина Арсова уживаат во својата љубов и буквално се неразделни. Ниту двајцата не ја кријат својата среќа и често објавуваат заеднички фотографии на своите профили на социјалните мрежи, а фановите во коментари им посочуваат дека тие се совршени еден за друг. Сега парот има огромна причина за славење бидејќи

Ме врати со автомобил и ми рече „а бе ти имаш ли намера да ме гушнеш некогаш“ – Игор и Илина една година во љубов

Ме врати со автомобил и ми рече „а бе ти имаш ли намера да ме гушнеш некогаш“ – Игор и Илина една година во љубов

Актерот Игор Џамбазов и алпинистката Илина  Арсова прославија една година од љубовната врска. За тоа како почнала љубовата, Џамбазов  вели: „Лани, на овој ден, по две недели дружење и запознавање, ме врати со автомобил до Сретеново, ја изгаси машината, се заврте кон мене и ми кажа: „А бе ти имаш ли намера да ме гушнеш … Continue reading Ме врати со

Игор и Илина прославија една година врска: „Лани на овој ден, Илина се заврте кон мене и ми кажа: А бе ти, имаш намера да ме гушнеш некогаш?“

Игор и Илина прославија една година врска: „Лани на овој ден, Илина се заврте кон мене и ми кажа: А бе ти, имаш намера да ме гушнеш некогаш?“

Македонскиот шоумен Игор Џамбазов и алпинистката Илина Арсова уживаат во својата љубов и буквално се неразделни. Ниту двајцата не ја кријат својата среќа и често објавуваат заеднички фотографии на своите профили на социјалните мрежи, а фановите во коментари им посочуваат дека тие се совршени еден за друг. Сега парот има огромна причина за славење бидејќи

“JA ИЗГАСИ МАШИНА И МЕ ПРАША: А БЕ ТИ, ИМАШ НАМЕРА ДА МЕ ГУШНЕШ НЕКОГАШ“: Игор и Илина ја слават првата годишнина

“JA ИЗГАСИ МАШИНА И МЕ ПРАША: А БЕ ТИ, ИМАШ НАМЕРА ДА МЕ ГУШНЕШ НЕКОГАШ“: Игор и Илина ја слават првата годишнина

Игор Џамбазов и  Илина Арсова прославија една година од љубовната врска. По тој повод, Игор на својот Инстаграм сподели заедничка фотографија, а во описот напиша емотивна порака. „ Лани, на овој ден, после две недели дружење и запознавање, ме врати со колата до Сретеново, ја изгаси машината, се заврте кон мене и ми кажа: “А бе ти, имаш намера да ме

Ме врати со кола и ми рече, абе ти имаш намера да ме гушнеш некогаш: Игор и Илина една година во љубов

Ме врати со кола и ми рече, абе ти имаш намера да ме гушнеш некогаш: Игор и Илина една година во љубов

Актерот Игор Џамбазов и алпинистката Илина  Арсова прославија една година од љубовната врска. За тоа како почнала љубовата, Џамбазов  вели : „Лани, на овој ден, после две недели дружење и запознавање, ме врати со колата до Сретеново, ја изгаси машината, се заврте кон мене и ми кажа: “А бе ти, имаш намера да ме гушнеш некогаш?” Излеговме од “Ланусот”