притисни ентер »

НА ПРАГОТ НА СМРТТА: Британска двојка ја круниса љубовта во болница

НА ПРАГОТ НА СМРТТА: Британска двојка ја круниса љубовта во болница

Двојка од Велика Британија кои биле заразени со КОВИД-19 решилe да ја крунисаат нивната љубов во болница. Тие си рекоа „ДА“ еден на друг само неколку моменти пред зетот да биде ставен на респиратот, бидејќи неговата здравствена состојба се влошила. Елизабет Кер (31) и нејзиниот партнер Симос О’Брајан отидоа во болницата Милтон Кинс во Велика Британија

Се венчале во ковид-болница, пред младоженецот да биде ставен на респиратор

Се венчале во ковид-болница, пред младоженецот да биде ставен на респиратор

Елизабет Кер (31) од Велика Британија се венчаше со своето момче Сајмон Обрајан (36) во ковид-болница. Двајцата се венчаа пред Обрајан да биде ставен на респиратор. Двајцата на 9 јануари биле префрлени во Универзитетската болница „Милтон Кејнс“ во Велика Британија. Персоналот побрзал да ја организира церемонијата, затоа што состојбата на Обрајан почнала

Се венчале во ковид болница, пред младоженецот да биде ставен на респиратор

Се венчале во ковид болница, пред младоженецот да биде ставен на респиратор

Елизабет Кер (31) од Велика Британија, се венчаше со своето момче Сајмон Обрајан (36) во кодид болница. Двајцата се венчаа пред Обрајан да биде ставен на респиратор. Двајцата на 9. јануари биле префрлени во Универзитетската болница „Милтон Кејнс“, во Велика Британија. Персоналот побрзал да ја организира церемонијата, затоа што состојбата на Обрајан

Се венчале во ковид-болница, пред младоженецот да биде ставен на респиратор

Се венчале во ковид-болница, пред младоженецот да биде ставен на респиратор

Елизабет Кер (31) од Велика Британија се венчаше со своето момче Сајмон Обрајан (36) во ковид-болница. Двајцата се венчаа пред Обрајан да биде ставен на респиратор. Двајцата на 9 јануари биле префрлени во Универзитетската болница „Милтон Кејнс“ во Велика Британија. Персоналот побрзал да ја организира церемонијата, затоа што состојбата на Обрајан почнала

Пар се венчаше во болница во Велика Британија: Медицинскиот персонал чекал да кажат „ДА“ па младоженецот го сместиле на респиратор

Пар се венчаше во болница во Велика Британија: Медицинскиот персонал чекал да кажат „ДА“ па младоженецот го сместиле на респиратор

Свршениците од Велика Британија истовремено завршија во болница поради коронавирсуот, а потоа се венчаа таму. Двојката успеа да се венча само неколку моменти пред младоженецот да се стави на респиратор. Елизабет Кер (31) и Симон О’Брајан (36) биле пренесени во универзитетската болница Милтон Кинс во Велика Британија на 9 јануари. Персоналот на болницата

ВЕНЧАВКА ВО КОВИД БОЛНИЦА: Неколку моменти потоа, младоженецот бил поставен на респиратор

ВЕНЧАВКА ВО КОВИД БОЛНИЦА: Неколку моменти потоа, младоженецот бил поставен на респиратор

Вереници од Велика Британија истовремено завршиле во болница поради коронавирусот, а потоа се венчаа таму. Двојката успеа да се венча само неколку моменти пред младоженецот да биде поставен на респиратор. Елизабет Кер (31) и Симон О’Брајан (36) биле пренесени во универзитетската болница Милтон Кинс во Велика Британија на 9 јануари. Персоналот на болницата

ВЕНЧАВКА ВО КОВИД БОЛНИЦА: Неколку моменти потоа, младоженецот беше поставен на респиратор

ВЕНЧАВКА ВО КОВИД БОЛНИЦА: Неколку моменти потоа, младоженецот беше поставен на респиратор

Вереници од Велика Британија истовремено завршиле во болница поради коронавирусот, а потоа се венчаа таму. Двојката успеа да се венча само неколку моменти пред младоженецот да биде поставен на респиратор. Елизабет Кер (31) и Симон О’Брајан (36) биле пренесени во универзитетската болница Милтон Кинс во Велика Британија на 9 јануари. Персоналот на болницата

ПАР СЕ ВЕНЧАЛ ВО КОВИД БОЛНИЦА: Изговориле „ДА“ додека состојбата на малдоженецот му се влошувала па завршил на респиратор!

ПАР СЕ ВЕНЧАЛ ВО КОВИД БОЛНИЦА: Изговориле „ДА“ додека состојбата на малдоженецот му се влошувала па завршил на респиратор!

Свршеници од Велика Британија истовремено завршиле во болница поради вирусот корона, а потоа таму се венчале. Двојката успеала да се венча само неколку моменти пред младоженецот да биде ставен на апарати за дишење. Елизабет Кер (31) и Симон О’Брајан (36) биле пренесени во универзитетската болница Милтон Кинс во Велика Британија на 9. јануари. Персоналот

ВЕНЧАВКА ВО КОВИД БОЛНИЦА: Откако рекоа “да“ младоженецот бил ставен на респиратор

ВЕНЧАВКА ВО КОВИД БОЛНИЦА: Откако рекоа “да“ младоженецот бил ставен на респиратор

Вереници од Велика Британија истовремено завршиле во болница поради коронавирусот, а потоа се венчаа таму. Двојката успеа да се венча само неколку моменти пред младоженецот да биде ставен на респиратор. Елизабет Кер (31) и Симон О’Брајан (36) биле пренесени во универзитетската болница Милтон Кинс во Велика Британија на 9 јануари. Персоналот на болницата