притисни ентер »

Додик за „Заедницата на српски општини“ во Косово: Еден ден тоа ќе биде Република Српска
Додик за „Заедницата на српски општини“ во Косово: Еден ден тоа ќе биде Република Српска

Додик за „Заедницата на српски општини“ во Косово: Еден ден тоа ќе биде Република Српска

Претседателот на ентитетот Република Српска Милорад Додик, оцени дека претседателот на Србија Александар Вучиќ, успеал прашањето за Косово од губитничка позиција да го врати на дневен ред и во фокусот на интересот и нагласи дека Србите мора да бидат обединети за преговорите. – Она што мора да се има на ум е дека треба да се согледаат последиците што

Додик за „Заедницата на српски општини“ во Косово: Еден ден тоа ќе биде Република Српска

Додик за „Заедницата на српски општини“ во Косово: Еден ден тоа ќе биде Република Српска

Претседателот на ентитетот Република Српска Милорад Додик, оцени дека претседателот на Србија Александар Вучиќ, успеал прашањето за Косово од губитничка позиција да го врати на дневен ред и во фокусот на интересот и нагласи дека Србите мора да бидат обединети за преговорите. – Она што мора да се има на ум е дека треба да се согледаат последиците што

Додик го пофали Вучиќ за Косово: Заедницата на српски општини еден ден ќе биде како Република Српска

Додик го пофали Вучиќ за Косово: Заедницата на српски општини еден ден ќе биде како Република Српска

Додик го пофали Вучиќ за Косово: Заедницата на српски општини еден ден ќе биде како Република Српска Ж.Н. Пред 3 минути Фото: Instagram Претседателот на босанскиот ентитет Република Српска, Милорад Додик , оцени дека претседателот на Србија Александар Вучиќ „успеал прашањето за Косово од губитничка позиција да го врати на дневен ред и во фокусот на

ЕДЕН ДЕН ЗСО ЌЕ БИДЕ КАКО РЕПУБЛИКА СРПСКА Додик го коментираше германско-францускиот предлог за Косово

ЕДЕН ДЕН ЗСО ЌЕ БИДЕ КАКО РЕПУБЛИКА СРПСКА Додик го коментираше германско-францускиот предлог за Косово

Претседателот на ентитетот Република Српска Милорад Додик, оцени дека претседателот на Србија Александар Вучиќ, успеал прашањето за Косово од губитничка позиција да го врати на дневен ред и во фокусот на интересот и нагласи дека Србите мора да бидат обединети за преговорите. Кога станува збор за „Заедницата на српските општини”, Додик забележува дека

Додик за „Заедницата на српски општини“ во Косово: Еден ден тоа ќе биде Република Српска

Додик за „Заедницата на српски општини“ во Косово: Еден ден тоа ќе биде Република Српска

Претседателот на ентитетот Република Српска Милорад Додик, оцени дека претседателот на Србија Александар Вучиќ, успеал прашањето за Косово од губитничка позиција да го врати на дневен ред и во фокусот на интересот и нагласи дека Србите мора да бидат обединети за преговорите. - Она што мора да се има на ум е дека треба да се согледаат последиците што

Додик за „Заедницата на српски општини“ во Косово: Добро е што зборуваат за Република Српска

Додик за „Заедницата на српски општини“ во Косово: Добро е што зборуваат за Република Српска

Претседателот на ентитетот Република Српска Милорад Додик, оцени дека претседателот на Србија Александар Вучиќ, успеал прашањето за Косово од губитничка позиција да го врати на дневен ред и во фокусот на интересот и нагласи дека Србите мора да бидат обединети за преговорите. – Она што мора да се има на ум е дека треба да се согледаат последиците што

ВИДЕО | Куршуми наместо бонбони – бизарна кампања во Косово: Не купувајте српска храна

ВИДЕО | Куршуми наместо бонбони – бизарна кампања во Косово: Не купувајте српска храна

ВИДЕО | Куршуми наместо бонбони – бизарна кампања во Косово: Не купувајте српска храна Ж.Н. Пред 15 секунди Фото: Фејсбук / Шќипдон Салијај / принтксрин На социјалните мрежи во Косово деновиве е во тек неофицијална кампања против купувањето прехранбени производи од Србија, а во последниот спот што е објавен од видео едиторот Шќипдон Салијај, наместо

Бизарна кампања во Косово: Куршуми наместо бонбони, не купувајте српски производи

Бизарна кампања во Косово: Куршуми наместо бонбони, не купувајте српски производи

На социјалните мрежи во Косово деновиве е во тек неофицијална кампања против купувањето прехранбени производи од Србија, а во последниот спот што е објавен од видео едиторот Шќипдон Салијај, наместо грицки и слатки, во амбалажата на српските производи се спакувани куршуми. Главниот лик во видеото купува такви производи во продавница – чипс, слатките

Додик за „Заедницата на српски општини“ во Косово: Еден ден тоа ќе биде Република Српска

Додик за „Заедницата на српски општини“ во Косово: Еден ден тоа ќе биде Република Српска

Претседателот на ентитетот Република Српска Милорад Додик, оцени дека претседателот на Србија Александар Вучиќ, успеал прашањето за Косово од губитничка позиција да го врати на дневен ред и во фокусот на интересот и нагласи дека Србите мора да бидат обединети за преговорите. – Она што мора да се има на ум е дека треба да се согледаат последиците што