притисни ентер »

Видео снимка која го освои светот
Видео снимка која го освои светот

Видео снимка која го освои светот

Тори Парено постави видео на Твитер и преку ноќ стана позната.Таа извела едноставен трик со рацете, а нејзиниот „танц со прстите“ изгледа како оптичка илузија. Клипот трае само 8 секунди, а веќе има повеќе од 9 милиони прегледи. Тори се забавува додека изведува движења со рацете, а за тоа добила илјадници лајкови и коментари во кои може да се види

За само 8 секунди ова девојче стана Интернет сензација: Погледнете го видеото кое го освои светот

За само 8 секунди ова девојче стана Интернет сензација: Погледнете го видеото кое го освои светот

За само 8 секунди ова девојче стана Интернет сензација: Погледнете го видеото кое го освои светот Тори Парено постави видео на Твитер и преку ноќ стана позната. Таа извела едноставен трик со рацете, а нејзиниот „танц со прстите“ изгледа како оптичка илузија. Клипот трае само 8 секунди, а веќе има повеќе од 9 милиони прегледи. Тори се забавува додека

ПРЕКУ НОЌ СТАНА ПОЗНАТА: Oва девојче со клип од 8 секунди за кратко доби 9 милиони прегледи

ПРЕКУ НОЌ СТАНА ПОЗНАТА: Oва девојче со клип од 8 секунди за кратко доби 9 милиони прегледи

Тори Парено постави видео на Твитер и преку ноќ стана позната. Таа извела едноставен трик со рацете, а нејзиниот „танц со прстите“ изгледа како оптичка илузија. Клипот трае само 8 секунди, а веќе има повеќе од 9 милиони прегледи. Тори се забавува додека изведува движења со рацете, а за тоа добила илјадници лајкови и коментари во кои може да се види

За само 8 секунди ова девојче стана Интернет сензација: Погледнете го видеото кое го освои светот

За само 8 секунди ова девојче стана Интернет сензација: Погледнете го видеото кое го освои светот

Тори Парено постави видео на Твитер и преку ноќ стана позната. Таа извела едноставен трик со рацете, а нејзиниот „танц со прстите“ изгледа како оптичка илузија. Клипот трае само 8 секунди, а веќе има повеќе од 9 милиони прегледи. Тори се забавува додека изведува движења со рацете, а за тоа добила илјадници лајкови и коментари во кои може да се види

Видео кое го освои светот- сите се обидуваат да го повторат тоа што оваа девојка го направи

Видео кое го освои светот- сите се обидуваат да го повторат тоа што оваа девојка го направи

Тори Парено постави видео на Твитер и преку ноќ стана позната. Таа извела едноставен трик со рацете, а нејзиниот „танц со прстите“ изгледа како оптичка илузија. Клипот трае само 8 секунди, а веќе има повеќе од 9 милиони прегледи. Тори се забавува додека изведува движења со рацете, а за тоа добила илјадници лајкови и коментари во кои може да се види

Го “полудела” интернетот за само 8 секунди: Дали можете да го изведете овој трик со рацете?

Го “полудела” интернетот за само 8 секунди: Дали можете да го изведете овој трик со рацете?

Тори Парено, благодарение на краткото видео кое го објавила на “TikTok”, преку ноќ станала вистинска ѕвезда на интернетот, а нејзината снимка постојано се споделува на социјалните мрежи. Имено, девојката се снимала додека изведувала интересен трик со рацете кој делува како оптичка илузија и со тоа го “полуде” интернетот кој сè уште се обидува да сфати

За само 8 секунди ова девојче стана Интернет сензација: Погледнете го видеото кое го освои светот

За само 8 секунди ова девојче стана Интернет сензација: Погледнете го видеото кое го освои светот

Тори Парено постави видео на Твитер и преку ноќ стана позната. Таа извела едноставен трик со рацете, а нејзиниот „танц со прстите“ изгледа како оптичка илузија. Клипот трае само 8 секунди, а веќе има повеќе од 9 милиони прегледи. Тори се забавува додека изведува движења со рацете, а за тоа добила илјадници лајкови и коментари во кои може да се види

За само 8 секунди ова девојче стана Интернет сензација: Погледнете го видеото кое го освои светот

За само 8 секунди ова девојче стана Интернет сензација: Погледнете го видеото кое го освои светот

Тори Парено постави видео на Твитер и преку ноќ стана позната. Таа извела едноставен трик со рацете, а нејзиниот „танц со прстите“ изгледа како оптичка илузија. Клипот трае само 8 секунди, а веќе има повеќе од 9 милиони прегледи. Тори се забавува додека изведува движења со рацете, а за тоа добила илјадници лајкови и коментари во кои може да се види

Девојче за 8 секунди стана познато: Нејзиното видео има милионски прегледи и сите ја копираат

Девојче за 8 секунди стана познато: Нејзиното видео има милионски прегледи и сите ја копираат

Тори Парено објави видео на социјалните мрежи и преку ноќ стана позната. Имено, таа изведе едноставен трик со рацете и го сподели со следбениците на Твитер, а сето тоа личи на оптичка илузија. Видеото трае 8 секунди, а сега има над 9 милиони прегледи. Таа се забавува додека ги прави движењата со рацете, а сето ова помалку е морничаво. Доби многу лајкови

За само 8 секунди ова девојче стана Интернет сензација: Погледнете го видеото кое го освои светот

За само 8 секунди ова девојче стана Интернет сензација: Погледнете го видеото кое го освои светот

За само 8 секунди ова девојче стана Интернет сензација: Погледнете го видеото кое го освои светот Тори Парено постави видео на Твитер и преку ноќ стана позната. Таа извела едноставен трик со рацете, а нејзиниот „танц со прстите“ изгледа како оптичка илузија. Клипот трае само 8 секунди, а веќе има повеќе од 9 милиони прегледи. Тори се забавува додека